Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjaci politicar u ovome vijeku.....teta merkel je stepenicu ispod njega...........
dve
Putin: Srbija i Rusija imaju zajedničku prošlost i dobru budućnost Zašto ne i zajedničku budućnost, već samo zajedničku prošlost, hmmm???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od kako Rusija podržava Srbiju, ona sve manja i manja.
Hhahahaha , dobar!!!
"....plus drzimo vise od pola bejha!" - al' za quratz ;) ;) ;)
srbija je pupak sveta !
a najsmjesnije je da im putin nije mogao doci kad je stvarno godisnjica pa su sve pomjerili ranije radi tovaris putina hehehhehe
MA NEMA GOVORA KAD IH NATO RAZVALJIVO RUSI POSLASE 100 MIG 29 U POMOC PRAVA VASA BRACA HAHAHAHA SRBI JADNI STE OKRENITE SE KOMSIJAMA I BUDITE NORMALNI A NE KAO NEKO AFRICKO PLEME
heheh samo ste jedni drugima i ostali...nemate nekog vala izbora
Dok EU broji koliko je jos ostalo muslimana pa da primi BiH, Tursku i sl, u EU rusija ce im doci do Berlina (vec vidjeno)
Da, zajednicku proslost sa placenicima Kozacima u BiH ratu na Majevici, Gorazdu i oko Sarajeva i dobru buducnost sa cetama u devastaciji Ukrajine.
Ukrajinci su sami sebe uništili... Odbili su pomoć Rusije za demokratiju i sada su dobili građanski rat.
Sada ce se i Srbija pripojiti Rusiji...jer se nemaju vise od koga odvojiti:-)) pa ce sami od sebe. Beograd ce se zvati: Istocni Beograd :-))))))
Joj gdje nisu Albanci ostavili jos jednu letjelicu za ovaj dogodjaj pa i da se Putin malo nasmije. hahaha
"Zajednička borba za ispravnu stvar". Da nije laž bilo bi smiješno. Ista ta Crvena Armija je u WW II ratovala protiv istih onih kojima pripada i Nikolić (četnika). Zašto? Jednostavno jer su četnici mrzili Komuniste,a naročito Lenjiniste.
evo gledam celodnevnu emisiju na RTS 1..tu su Toma,Putin i Vucic..jos da vidim Mileta i da mi srce bude puno
Sta kaze , primio ga Nikolic ? Tko ce kome nego svoj svome ...
Ipak su srbi navise jebavani na balkanu od strane turaka. Sto se kaze najduzi pornic na svijetu...
Mislis Osmanlija
Nikolic sav pokriven u Putinovim govnama koliko mu se uvukao u dupe.
JEL OVO SRPSKI POTTAL JEBO VAM SRBIJA MAJKU VISE...MALO O CECI MALO O BOGDANOVU MALO O DODIKU ..JEBALI VAS SRBI..NAPISITE STA O SVABI MOZDA STA PAMETNO I NAUCIMO
jel to Pera iz Londona :-))