Najvjerovatnije neće tužiti BiH
0
Purda će uskoro zatražiti odštetu od Republike Srbije
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar potjernica za Purdom nije djelo suda tzv. BiH protiv kojeg se RS bori.
Neka tuži pa će izgubiti spor. BiH je postupila po međunarodnom uhidbenom nalogu Interpola. Druga je stvar što ga to nagovaraju neki odvjetnici a koji opet to čine po nalogu nekih političara da posvađaju BiH sa Hrvatskom jer im je jako stalo do toga da pridobiju nekom svojom suludom \"istinom\" hrvatsku javnost. Tko su ti sami zaključite. Takvi žive od neprestanih sukoba i nerazjašnjenih situacija. Njima je dobro dok ne valja.
Jel sve u redu sa glavom, da nije dihtung popustio, pa si malo zraka povuko......cuj tuziti BiH, nemoj da ti posaljemo racun za hranu i spavanje iz hotela KP Zenica.
ma buraz tuzi ti Sloveniju,oni su nesto krivi 100%
Ovaj kao mlada,bi se udao,ne bi se udao.A da mi njega bacimo ponovo u zatvor,dok se ne odluci.
Ma može on tužiti i BiH a od svega će dobiti samo dobar račun za sudske troškove a da traži odštetu od Srbije tu ima punu podršku i to bi trebali svi raditi koji su bili na meti srbijanskog režima.
Dobiće karnu i od Srbije, zabi\' budali!
Ja sam nesrecni Bosnjak iz Vankuvera koji trazi kuratog decka! Obecajem da necu traziti nikakvu odstetu! Samo hocu da mi ga neko uturi dok pijem kahvu! http://www.gaymatchmaker.com/viewProfile.do?nickname=danieltoljaga
Ajde odluči više koga ćeš da tužiš, ni sam neznaš...
srbija, najveci neprijatelj republike srpske, pa tek onda idu ustase i tkz \"bosnjaci\".
Ne zna ni on više, il\' bi prdio il\' bi s.r.a.o
Ni ovaj nezna,kakio bi,pisao bi
Inače vijest je objavljena u hrv. pre 3 dana,BTW PURDA PUŠI GA...