Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo znam da sam prvu pomoc dobila od ljudi iz BH , nikada se nismo razlikovali , postujemo se , pomazemo - branimo nase zivotinje od monstruma , manijaka i ubica - pa bilo gde da se nalaze. Svi zajedno treba da zigosemo ubice jer su takvi sigurno i cinili zla i ubistva ljudima .Molimo Vas da pomognete da se zla , zlostavljanja i ubistva nikada ne dogode zivom bicu , molimo Vas da takve zajedno prepoznamo i osudimo, nesmemo generalizovati jer cemo sami sebe ubiti, ako ostanemo bez emocija postacemo isti kao ovaj .. -monstrumi i ubice.
Bože sačuvaj kakvi monstrumi hodaju na ovom svijetu. Svoje frustracije i komplexe liječe na nedužnim stvorenjima koja se ne mogu odbraniti. To nisu ljudi, to su zvijeri i takve treba odmah streljat.
Turski kmetovi SERVI danasnji SERVI... genocidasi...
Kako;VAS;nije sramota,da podizete toliku,prashinu\"oko jednoga;PSA;a zaboravljate za vreme ,rata,koliko STE,odrubili,LJUDSKIH ,glava\"Sramote jedne!!!
nove informacije su da je za ovo zlodelo optužen jedan bošnjak iz federacije,samo da znate
ovo samo srbi mogu uraditi
razumijem al konto\' sam da nisu psi raznijeli cak i po srbiji pa neko vidio i konto\' ker jede djete pa ga ovaj capare,vidis da se to godinama razvljaci, normalno da mi je zao cuke pa taman i da je jeo ,zivotinja je to ! al kakvi su ovo \"ljudi\" sto rade po bolnicama pa frljataju djecu ko katelj macice, ili pak sta reci za ovog bezdusnik iz zajecara??
mrtve bebe, pa.pak pas je bio ziv
MA NIJE TO NISTA STA KEROVI RADE PO BIJELJINI ,EVO NASLOVA Mrtve bebe godinama bacane u šipražje i kontejnere, razvlačili ih psi lutalice! TO VAM JE NA DNEVNIK.BA http://www.dnevnik.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=13918:mrtve-bebe-godinama-bacane-u-ipraje-i-kontejnere-razvlaili-ih-psi-lutalice&catid=81:bih&Itemid=458
srbi bosanska braca :D
mrš, je.bo ti alija ma.ter seljačku. i radončić ti je.bo ma.ter seljačku. i karadžić ti je.bo ma.ter seljačku.
Introduction za povratak u Bosnu!!!
Ovdje ne vrijedi komentarisati. Neki lupaju ko Maksim po diviziji.
Cuj vrijedjas ako kazes istinu. SRBI su GENOCIDNAN NAROD. Treba ih se cuvati, ne uzimati ih za prijatelje, skloni su kradji lopovluku, ubistvima ma.... prevarice te, opljackati, zeznuti, ma sve od njih mozes ocekivati, a vamo glume gospodu....
Nije glupost i budalastina govoriti istinu, SRBI i HRVATI su genocidni narodi. To teba ponavljati stalno. Zasto te nervira istina? U pravu je ovaj sto govori da su SERVI i jesu sluge zato su iskompleksirani za naciju. SRBI i SDP i Ustase neprijatelji Bosne, zapamtite BOŠNJACI!!!