Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eugene čestitam tebi i tvom partneru
eugen i commie ! ČESTITAM !!!!
Koji ste vi primitivci, fuj.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
koji se zeni
Sretno mladencima, i nemojte sebi nikada dozvoliti da mrzite hetero koliko oni mrze vas. Zivite svoj zivot i gledajte sebe.
hrvatska napokon udje u evropsku (pedersku ) Uniju nama je bolje bez njih a ovi nasi pederi nek idu tamo najbolje rjesenje za sve
bogami djeco nemojte sve na EU svaljivat, za Titina vakta su se sarajevske muške gospođe fatale Istambula, pa kad se tamo dobro ishandre, kupe usput kake robe jal zlata povoljno za trgovine i pojeftino bugarskih leva (jer je tad Bugarska bila zemlja istočnog bloka, zatvorena i lev precijenjen), pa se još dodatno u Varni dobro ishandre i onda se ko najpoštenije vrate u šeher, robu i tozla iz Turske rasprodaju i još i zarade.....
Čestitam mom dragom kolegi Dr.Eugenu brak,kad ti dođem u pohode dobit ćeš jedan vibrator da možeš da se posluživaš dok ti čovjek bude radio na baušteli.
ah,kad se uskoro po Sarajevu bude vjencavalo.milina heheh.mnogi ce samo da pjene.kako kazu,nije da u BiH nema gejeva,nego nema investitora ahhahah.nema nista bolje nego biti sef homofobima,a samo pjene hehehhe
odvratno !!!
ne mogu da vjerujem da neko ovaj nemoral podrzava
samo ih je ovdje izgleda veliki broj
yebo li vas elton haha fransoa
tata poljubio me jedan djecak u skoli..tata.. staaaa,sto mu nisi samar opalio sine..sin...ali tata tako je sladak :)
hahahahaah to je budućnost ovim pedoljupcima :D
dok nisu bili u eu sve normalno,kad udose odma gay brakovi,kupuju milioneri ostrva,jos kad euro bude valuta eto svakakvih belaja..putuj europo pusti balkan,volim ga kakav god da je,mislim na balkan :)
Citam ovo i kontam kolika je ironija u tome da je nebrojeno vise suverenosti i morala Hrvatska imala za vrijeme socijalizma (kad je, izmedju ostalog, ovakvo sta bilo vise nego nezamislivo), nego danas kada su tamo suverenosti i morala puna usta svima.
Jos kad kazu nezavisna Hrvatska, da ali malo morgen
ja kad se budem za mog Mustafu udavo hoću da mi puste Dinkicu!!!!!
I neka mladi poljubi mladog :P
gdje ode moral i hrvatska crkva...ne dajte da vam to rade,..toljage u ruke i deri...po turu...jeb.la vas EU..
Da, da kao u Maliju, Nigeriji, Angoli, Zambiji, Centralnoj Afričkoj Republici, Ugandi, Sudanu, Afganistanu, Iraku, Jemenu, Indiji, Etijopiji, Keniji, S. Arabiji, Pakistanu, Somaliji, Zimbabveu... Samo praktikuj Blisko-Azijsko-Afričko-Srednjo-Američki primitivizam. I uživaj u prosperitetu i konzumiranju hrane sa makadama.
za mene licno prava stvar.. ja ne znam zasto je ovo hetero-ljudima neki problem, kao da samo "mi" imamo pravo na srecu, ljubav i brak.. i takodjer sam ZA da imaju pravo da usvoje djecu..vidimo sta hetero-majke rade svojoj rodjenoj djeci, a normalnim gay-parovima ne bi usvajanje dozvolili..kao da predstavljaju neku opasnost :S (@hkhkhk, tebe ne mrzim zbog tvoje homoseksualnosti..nego si veoma nekulturan, tako da me slobodno mozes zaobici :-*)
Onda sljedeci put umjesto da me nazoves pedercinom reci da sam jako nekulturan. :*)
dogovoreno. :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (11)