Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upamtite...vise ce on ovim potezom srbima u hrvatskoj dobra donijet nego svi ovi srbi sto laju okolo.....lako je iz bg i banja luke lajat...
@rima kad bi svi političari ispred svojih naroda uradili ovakve poteze (jer i Tomo Medved će ići na komemoraciju srpskim žrtvama oluje) gdje bi nam krj bio. Ako niste pratili, djevojka koja je kao djevojčica izbjegla iz tzv Sao krajine govorila je u hrvatskom saboru. Zamislite da netko od preživjelih govori u parlamentu RS.
Nije istina da je prvi Srbin na obilježavanju Oluje.Budu svake godine , oni koji su nosili uniformu HV -a.
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Do 1991.god. Slovenija i Hrvatska su stvarali u bivšoj Jugoslaviji-srboslaviji 70 posto bruto naconalnog dodotka a u kraljevini Jugoslaviji 80 posto.
Pa Dragan Covic je otisao u Banja Luku kad jeDodik nagradio ordenom cetnika koji je harao po Vukovaru i klao Hrvate.Dragan Covic je aminovao cetnicima ubijanje i klanje,vrijedjanje Komarice biskupa
On je drzavljanin BiH pravoslavne vjeroispovjesti!
svaka cast
PAMETAN ČOVJEK!!!! OSLOBODIO SE SRPSKOG NACIONALIZMA!!!
Ovo je sramota sta se radi.Od jedne vojske, koju smo mi razbili, gdje god smo se sukobili sa njima, pravi se pobjednicka vojska, iako svi znaju da je Oluju isplanirala Amerika, uz podrsku europskih zemalja, Njemacka ih opremila Tigar tenkovima.A Armija BiH, sa daleko manje naoruzanja borila se protiv cetalja, Babinih izgajnika, HV, HVO i sve ih razbila, i mi kao trebamo biti sretni i zahvalni Hrvatskoj.Pa da smo mi imali oruzja kao cete i uje, sprazili Beograd i Zagreb do temelja.
a dodiku je bilo drago kad je covic slavio 9 januar...
Svaka čast, hrabro i odvažno suočavanje sa istinom, ma kako bolna bila. A istina je da je dio Hrvatske 🇭🇷 bio okupiran i da ga je Hrvatska vojska oslobodila. Za zločine koji su se desili, počinioci trebaju odgovarati i to dvoje ne treba miješati. Jednoga dana će se i BiH naći neki dovoljno hrabar i odvažan Srbin koji će prihvatiti istinu o ratu u BiH, prihvatiti logore, silovanja, masovna ubistva i grobnice i naravno genocid. Jednoga dana...
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
svaka cast... da je vise ovakvih ljudi,,,bilo bi nam svima ljepse na balkanu,...cinjenica je da su srpske paravojne formacije ,zajedno sa jna,, pobunile legitimnoj odluci hrvatske da odlucuje o svojoj sudbini,,,tako da hrvatska nje bila agresor,,koliko god se nekome to ne svidjelo.
Legitimna odluka ok ali razumijem da nisu mogli progutati tuđmanovu ultranacionalističku retoriku. režimi i u zg u bg su bili etno-očisti.
Decko je u pravu! Uluja je oslobadanje zemlje legitimne, a ne smijemo zaboravit da treba suditi zlocincima i nacistima koji su nevine ljude (srbe) ubijali..isto tako ne smijemo zaboravit da su ti isti Srbi dirigovali napustanje Kninske krajine i Sarajeva., nije to ipak za poredit sa Srebrenicom i Vukovarom
Svaka čast Borise. Ja kao Bošnjak koji dobro pamti ta vremena mogu svjedočiti da je Bihać bio pred padom. Kako je svijet mogao vjerovati da se nakon Srebrenice neće desiti još jedan genocid. Ako je moglo da se desi jednom, zašto ne bi još jednom. Između genocida i "Oluje" svijet će uvijek podržati "Oluju".
Srbe najviše boli sto su GENECKI TURCI. Sve su im cure tamnopute i većinom su svi tamnopute. Osin onih geneckih Rusa sto su im babe ruski poganski kukavički vojnik silovao po Beogradu
Svaka cast tako trebaju i ovi psi iz sumske da dodu i poklone se 5.korpusu ARBIH sto smo im ostavili da budu gdje jesu