Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebate vise placati Avazu, Oslobodjenju i sl. za smrtovnice... Na Klix-u od danas besplatno i uzivo... :))) Lijepi strah!
Dobra stvar korona virusa.Smanjen saobraćaj,zračni,vodeni,drumski.Smanjen rad fabrika.Snanjuju se ozonske rupe.Ljudi se vraćaju majci prirodi.
A koliko je imo godina
Stražnji 👍
Pa ČOVJEK UMRO U 91 GODINI ŽIVOTA, što to novinaru ne napišeš? Već širiš paniku....
Ovaj portal je zaražen
CIJELA DRŽAVA SE VALJA OD SMIJEHA: SNSD-ov načelnik najavio - "Dolazi nam novi oblik virusa, pod nazivom korona 20 i 20 pro" (VIDEO) https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/147132/cijela_drzava_se_valja_od_smijeha_snsd_ov_nachelnik_najavio_dolazi_nam_novi_oblik_virusa_pod_nazivom_korona_20_i_20_pro_video.html
Kao sto onaj gradonacelnik rekao Korona V2 Pro. 😀😀😀😀
Straznji drzavljani, nasmijah se
Ja sam umro od korone izvini mama
svi oni koji su mislili da je zap. evropa obecani svijet za njih neka ostanu tamo dok sve ovo neprodje! bilo bi posteno od njih! .svaki rizik odlaska trbuhom za kruhom je njihov vlastiti izbor i s ovim treba da znaju da sunce tudjeg neba nikad ne grije ko ovo nase
Umro Meho iz Metlike, kakav slovenac...
Stara čovjeka dok se rodi treba ubit
Sto ne jave za prvi slucaj smrti od corone u Zenici,sto se onaj objesio kad saznao da mora sa zenom biti u karantinu😂
Mogli bi nam ovi naši iz dijaspore donijeti klicu, to nahrlilo Vraćam se majci u Bosnu
jel umro ovaj u ogledalu? 😄😅