Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je 57 godina? Nije to starost nikakva..osim sto malo slabije vidis i sto si sijed..a,boga mi vidim danasnju omladinu od 20 celava,debela i poneko sijed..Ne mjerljivo je vrijeme od prije 40god.i sad sto se raspona godina tice..pod uslovom da si zdrav naravno.
@Poppaj A sin? Procitaj da joj je i sin u kriticnom stanju... 33 mu godine 🙄
Kinezi i ovi koso-oki su krivi za ovo sto nam se po treci put u ovih 15-20 god. desava..Svaki jad odozgo i dolazi sto se tice zaraza..izgleda da oni i nisu bas cisti i organizovani koliko se prave zuce male.
Direktorica dermatoloske klinike u Skoplju Nina Caca Biljanovska bila je pocetkom marta na skijanju u Italiji,a zaposlenim je zaprijetila otkazom ako kazu istinu,ali se na instagramu pohvalila slikama sa skijanja, tako da da ce biti sad uhapsena,cak je u jednom skopskom restoranu bila na sminaru o koznim bolestima gdje su bili i grcki dermatolozi🙊
Saucesce Makedonci!
Tek kada je umrla oni skontali zbog čega,ma ovi su gori od nas definitivno
Najmladja zrtva danas cini mi se! Bila je gospodja neka u Srbiji 91, Kosovo 80 i nesto, i sad Makedonija 57! Po meni, to govori da umiru ljudi koji imaju jos neke probleme, i sa ovom "prehladom", to se pogorsa, i dodje do kriticnog stanja, pa i smrti! Zao mi je svakog, ali ako je gledati, bolje je i ovako, nego da nam umiru djeca!
Kajvi su vam ti testovi boze
Svi smo u opasnosti!