Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavnu osobu hapse a njegovim mrtvima dan zalosti.Vucko je bas puko.
Kakvi mrtvi to su pa§çad srpşka...
da rezimiramo situaciju, Znaci, -ne terete ga za terorizam -dan zalosti su napravili zbog poginulog bandita (teroriste) ?! Pickousti se i ukakio i usprdio od zorta pa ne zna kud vise udara jer je nemoguce ponistiti terorizam ili vojnu akciju po nalogu drzave Srbije…ali neka prdi jos neko vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nadam se da je komentar
čN
Covjek ke 1000% nevin svi se urotoli protiv jadnog jadnička.
Radoičić je bio uz svoj narod u teškim trenucima kada je situacija bila zategnuta, a Kurti samo cekao momenat kada ce da napadne.
Covek koji se bori protiv Kurtijevog terora nad neduznim narodom na KIM-u. Pa ne mozemo mirno stajati dok ujijaju narod na KIM.
SrPski terorista čak je i popadiju u manastiru držao kao taoce
Sjedi ko da je tužilac a ne optuženi..đe su lisicee!!!!
Vidi Petronijevića starog udbinog sudije. On je to, kao što je i u Hagu bio, samo da okrivljeni ne bi pomenuo Srbiju ni u kon konteksu.
Predstava za idiote
Statista na zlodjelu.
U sud ulazi sudija mu daje aplauz
Nego, jesu li masoni i njihove lože napravili korekcije!?... jer, jebi ga, ovo sluti da se čak i iz njihovih ruku otrgne....ne slutim, samo sanjarim....ama vi masoni ga pušite na duge staze....samo vam još niko to nije direktno rekao
bošnje misle da ce Albanci gledati kako se šetka kao slobodan covjek,malo smo se mi preracunali,Albanci ce ga naci kad tad i bice mu sudzeno onako kako mu dolikuje..
Kazu bio brzi od Bolta na svjetskom, rado srbin u vojnike ide... 🤣🤣
Ovo dislajkaju ovi ratnici sa tik toka... 🤣🤣👍
On će veći problem imati sa porodicama poginulih,neko će se sjetiti da ga pita za šta su poginuli ...