Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Bosnao hajmo Hercegovino .....hajmo slediti susede ne ...
a nama dobro jeeee a nama dobro jeeee -.-
http://www.economist.com/content/global_debt_clock Istina je, da je Bosna (malo) manje zadužena od Slovenije, čemu je razlog i nekoliko poklona, koje je u prošlosti primala... (da se primiru strasti). Ali šta će biti u buduće?
putopisac.com
@Bosna Iskreno rečeno korjen problema je kombinacija vladavine turske na balkanu od 1500 god. a zatim komunistički blok istočne europe što nam je usadilo jedan primitivan mentalitet da se zadovoljimo sa mrvicama. Ovo se odnosi i na \"kulturne\" hrvate i slovence.
----jesam obiso -OBISAO - OBIS\'O-- planetu zemlju.................... kao neismen covjek to je veliki uspjeh jer od skole imam dvije godine mekteba P.S mozes li mi odgovoriti koja se jos planeta trenutno moze obici ?
a dobri bosanci i hercegovci gladni, zedni i bolesni, ali zazo ocito sretni i nadassve zadovoljni, sjede u svojim kucama, stanovima (ako ih imaju) i opet glasaju za svoje sda-ove, sdp-ove, snsd-eove i tako sebi omogucavaju dug zivot, a tesku bolest. dobri bosnjo!
gluposti, postoji bankrotacija...zaduzene drzave evrope ne bi bile prve koje su bankrotirale. ste se prije bankrotacija desi i unija raspadne, to bolje. sto se ne moze vratiti, nece se vratiti.
Nema vise Juge , da se namiri iz zajednickog budzeta i da se zivi na racun Bosne i Srbije i ostalih ...Slovenci su shvatili da su prevareni... kapitalizam im je prividno(EU ) dala malo da probaju sa zlatnih kasika ali racun su uspostavili veoma brzo i cifra je bila paprena! Nema Slovenci tamo nista dzabe ,sve sto dobijes moras trostrukom cijenom vratiti...to znaju dobro i Grci i Spanci a evo sada i vi ,pitam se ko je slijedeci na listi od \"srecnih zemalja\" za socijalne nemire !
bosanski geni,80% su bosanci,tate su vam iz bosne
@ zar Dug se mora vratit inace nebi se zvao dug nego plijen !!
jesam obiso planetu zemlju par puta...vidio sam i znam..... tako da sve sto sam napiso je dio znanja a ne zablude...Ako imate pitanja bujrum!!! Dug Bosne i Hercegovine je oko 3 Milijarde Eura..to je nista..Dug Hrvatske je preko 40 milijardi !!!...Primjer ; Za 37 milijardi BiH moze da izgradi blistavu infrastrukturu !!! I JOS MNOGO TOGA::::::::::::: Narod u Bosni je lijen i to je jedan od razloga loseg zivotnog standarda..Pogledajte nase oranice!! pasnjake sume, !!U BiH se jede kineski bjeli luk ...HALO ! Bosna ima rude sume rijeke pasnjake nijve..4 miliona marljivih ljudi moze da zivi bogato u jednoj takvoj zemlji... ps Raditi za 200 eura je realnost neorganizovanog drustva i lijenog naroda...
čuj ima frajera i u pederskoj Sloveniji.
\"...a dug se treba vratiti.\"...treba, ali ako ne moze, ne mora.
@Bosna Jesi li siguran da nemamo dug ? Proguglaj malo ? Šta misliš odakle plate i penzije ? Od poreza ?? Hahahha ... Naš dug se uduplao u zadnjih 5-6 godina ...
Ti si sigurno neki filozof gastajbajter iz njemačke koji prosipa priču kako smo mi lijeni koji živimo na Balkanu, ajde onda radi u Bosni za 200 ojra pa da te vidimo.
Problem koji mori slovensko drustvo nije domaci odnosno slovenski nego je problem Europske Unije odnosno problem duznicke krize u kojem je slovenija poput vecine EU clanica trosila vise nego je zaradjivala ..Znaci nasi bivsi sunarodnici su duzni a dug treba vratiti ...Kako vratiti dug ??? Nema nacina !!! Razlog za frustraciju !!! I naravno povod za demonstracije i svaku vrstu destrukcije....BiH u usporedbi sa velikim brojem EU clanica ima losu infrastrukturu ..al nema dug....djeci BiH nije o vrat okacen dug...TO JE BITNA STVAR... Ruku na srce od ideje EU profitirali su Njemci svi ostali ce dobro da naje-bu.... mislim na clanice EU a naravno tu je i Slovenija..... Prema tome ne kudite svoju zemlju Bosnu...Bosna je zlatna sta ce da bude u Spaniji, Portugalu, Madjarskoj, Italiji, Sloveniji Slovackoj Grckoj........rumuniju i bugarsku necu da pominjem jer oni su veoma daleko iza nas.. Jos jednom Bosna je fantasticna samo ste vi njen narod lijeni do bola ...........................