Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bitno je biti bošnjak, srbin, hrvat...nije bitno imat\' pos\'o i budućnost...
sad znamo kako.. hajde da vidimo koliko slovenaca ima u nama pa da se i mi izborimo za nase bolje.
Nije to opterećivanje građana.Ja bi rekao da su političari preopterećeni.Lakše će 4 hiljade ljudi rješit 4 hiljade problema nego jedan političar. Političari već idu u zatvor,više ih je u zatvoru nego vani.Ali to ih ne spriječava da budu korumpirani.Jedino rješenje-ukinuti politiku i dati svu ovlast narodu.
Naravno da bi, ali nećeš građane opterećivati za svaki zakon i svaki propis. U tome je problem demokracije, što se demokratskim putem ne može (nekad naleti dobar) izabrati dobar političar. Zato se može uvesti sistem gdje se može korumpirani političar maknuti i strpati u zatvor. Sistem gdje možeš vidjeti svaku marku gdje su političari potrošili, tj. transparetnost. Onda će se loš političar potruditi da bude bolji političar i da se boji naroda koji ga je doveo na vlast. Šta će ti sistem, zakon i pravila koja su skoro samo slovo na papiru, koja vrijede za određene ljude u nekim slučajevima, dok za druge ne vrijede.
Hajmo protesti za palestinu
Bosanci!!!! Tako se to radi!!!! :)) Gledajte i ucite.
Kako je to onda borba protiv sistema?Ko ti garantuje da će na tu poziciju doći dobar političar?Ja govorim o promijeni sistema.Naprimjer zar ne bi bilo demokratičnije glasati za zakone i propise umjesto za političare?
Mi prije svega trebali pred sudove i tužilaštva koji kriminalce tretiraju kao heroje i zaslužne građane. MI IH PLAĆAMO I FINANSIRAMO, A ONI NAS PREPUŠTAJU HRPI KRIMINALACA DA NAS ČEREČE.
...i mi se ljutimo kad nam kažu da mi bošn.jaci i nismo NACIJA... ...pa pogledajte realno mi nismo sposobni ni proteste organizovati eto nemoramo sa srbi.ma i hrv.atima to je tesko...tesko je ta 3 naroda uvjeriti da puste na stranu ce.tnik ust.asa mudz.ahe.din i da nadju zajednicke tacke kao sto je besposlica prazni stomaci neimastinja ban.da i lopo.vluk itd itd itd ...eto mi sami izmedju sebe da se dogovorimo i izadjemo i da pokusamo sta promjeniti... ...ali jok mi ni izmedju sebe nemozemo da se dogovorimo... ...isto kao sto namu ekonomiji nije kriv ni RS ni DO.DIK sto jos nemamo obilaznicu oko Sarajeva...autoput do zenice završen davnih dana...otklonjene divljake...funkcionalno zdravstvo da se ne moraju više kititi oglasi raznoraznim trazenjem donacija za bubrege jetru i slicno... ...mi nismo nacija... djelujemo kao nekoliko ducata plemenskih zajednica...I KAKO ONDA IMATI SLOVENCA U SEBI...NIKAKO ONI SU RA RAZLIKU OD NAS NACIJA...
@Joker Protiv toga se i bore, protiv sistema da ne bi opet dolazili i mogli raditi šta hoće političari na bilo kojoj funkciji. Naravno to nitko ovdje ne piše. Nitko ne piše da se u Hrvatskoj održavaju štrajkovi zbog rezova i drakonskih zakona. Tamo barem neki mediji, odnosno novinari pišu otvoreno, skoro da napišu, pa šta čekamo narode, hajmo i mi skinuti korumpirane političare i napraviti sistem da ne dođu opet takvi slični na vlast.
Eno i egipčani su smijenili svog predsjednika pa opet protestvuju.Na mjesto tog gradonačelnika će doći drugi čovjek koji će sprovoditi istu politiku.Ne treba mijenjati političare već sistem.
Sad kad smo preuzeli vlast u Kantonu Sarajevo mozemo slobodno uvesti kantonalnu taksu od 100 KM za sva domacinstva da osiguramo plate nasim clanovima SDA koji su zaposleni u javni preduzecima. Tako se bori za drzavu Bosnu.
Tuzno ali istinito da niko ama bas niko nece u ovoj BiH da pokrene masovne proteste kao prvo protiv KORUPCIJE pa protiv NASI VLASTODRZACA KOJE GLEDAMO HEEEEEEJ VEC DVIJE DECENIJE HEEEEE BALKANCI DVIJE DECENIJE vam jedni te isti zagorcavaju zivot i lazu li lazu a mi i dalje NISTA DA PODUZMEMO . Katastrofa kako su svi u BIH postali samo da svoju guzicu gledaju a ne misle makar na svoje dijete ako ga imaju , ako ne da mislie na ono od brata i sestre . pa da jendom i zauvijek izadjemo na proteste i ne odemo kucama nako dan dva dok ne skinemo ovu bandu sa pozicijas DOSTA JE BILO
Sutra u 14.00 sati u Sarajevu na protest će izaći preko 2.000 boraca!
Barut Petric - SLO http://www.youtube.com/watch?v=VOBpGOmlcwo
Ponosen slovenec
Tako se to radi, a ne ko nasa stoka, dodje desetero na proteste i hoce promjene