Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo je eUropa !
Nisu se snašli ko "ugledni hrvatski poduzetnici" u Zapadnoj Hercegovini. Razni Bobani i Čovići iz Gruda i Širokog Brijga rekli bi im - "imate neradnički mentalitet i kuknjavom nećete ništa postići", Vidite kako mi imamo Mercedese i vile u mermeru sa bazenima. To je pravi "poduzetnički duh"... Jadni beskućnici. Oni nisu 1990-te godine bili u Tuđmanovom planu o 50.000 bogatih hrvatskih obitelji...
Jbg. Zulfo, i ti ga pretjera - odkud ti 50.000 bogatih, toliko nema ni u Rusiji ??? Njofra je radio na tome da stvori 200 bogatih obitelji !!!!!
NEKA BAŠ MI JE DRAGO! I SRBIJA I HRVATSKA I CRNA GORA I SLOVENIJA I BOSNA I HERCEGOVINA I MAKEDONIJA SU KAO SLIJEPCI POTRČALI DA GLASU SA HAHAHA DEMOKRATIJU. ETO VAMA ALI ETO I NAMA DEMOKRATIJE. PRIČAJ ŠTA HOĆEŠ ALI NEĆEŠ IMAM PREBIJENE PARE U DŽEPU. DEMOKRATIJA DOBRA ZA POLITIČARE UBOJITA ZA SIROTINJU. NEKA I NAS TO ČEGA, HTJELI SMO.
Srećom pa onim našim ljudima na poplavljenim područjima dadoše da vade dokumente jer su im mogli kakvim novim EU zakonom uskratit i osnovna prava na život.Nisu ni ovi beskučnici izgleda svi neki klošari.Nekima je banka uzela imovinu.