Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanski kao službeni jezik pored Makedonskog i nebi trebalo da predstavlja problem. Federalizacija Makedonije,to je već problem. Za Cjelovitu Makedoniju!
Albanske stranke koriste metode ucjenjivanja Makedonaca: Insistira se na promjeni ustava,uključivanje Albanaca u pregovore s Grčkom vezano za ime država,promjena grba i zastave i još dosta drugih provokativnih uslova. Mislim da je jedini način da se kriza u makedoniji završi u skorije vrijeme je da dođe do razbijanja koalicije Albanskih stranaka i odustajanje od maksimalističkih ideja koje vode u destabilizaciju Makedonije
ocekivano cetnici trolaju ovu temu. Manite se tastature vec idite na Kosovo "oslobadjati vekovna srpska ognjista". Ali kad niste uspjeli s JNA, sad tek necete. Mozda mislite da ste hrabri cetnici, ali ste u sustini plasljive pi.c.kice.
andres_iniesta_2 Izgleda da su ti se cetnici najebali majke,ili si samo mentol!?
@dezintegrator , hahahaha , cekaj , polako , dok dodju drugi teritorijalni " prioriteti " na red , nakon Kosova , onda ces reci da je , recimo , Vojvodina beskonacno vaznija " srpska " zemlja od pc entiteta . Samo polako . hahaha kakav si ti promasaj od trola i covjeka !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Iliri su protjerani sa ovih prostora. Doslo vrijeme da polahko preuzimaju svoje tritorije na cijelom balkanu.
@BalkanBošnjak Probajte jezik,za pocetak.Cisto da nam ne gadite srpski.
http://www.faktor.ba/vijest/zatrazen-pritvor-za-18-osoba-poznat-identitet-svih-uhapsenih-u-akciji-praznik-241111
ako se zakuha tamo ko ce po Sarajevu drzati pekare???
EU paljenjem vatre na Balkanu neće spasiti Evropu od požara.
velokosrpska propaganda s ciljem skretanja paznje makedoncima s prave i jedine prijetnje - velikosrpske agresije!!! albanci i makedonci su prijateljski narodi a cetnici su opet corbu zakuhali!!!
Mora da su cetnici hakovali izborni sistem u Americi pa je tako Tramp pobedio majku li im vlasku!!!!
albancima u makedoniji treba ponuditi ono sto albanci na kosovu nude srbima. pa da vidimo stare balkanske principe.