Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito se piše velikim početnim slovom kao i svaki početak nove rečenice.
Monja ajd daj koke. Imam osjecaj da ga ti ne primas redovno i u dovoljnoj mjeri. pretpostavljam i da si debeljuca i da ga volis primit u zutaru. Javi se da razmjenimo misljenja.
ISPRAVKA: ne radi se o zabrani nosenja burki, već najobičnije mahrame! http://www.mesazhi.com/artikuj/proteste-masive-kunder-ndalimit-te-shamise
sta se sere ovdje vise ima marama i burki u srebrenici nego u cijelom kosovu , sarajevo da ne spominjem
prije svega na kosovu je preko 90 % albanaca muslimana, kao drugo na kosovu nikad nijedna zena burku nosila nije niti znaju sta je to. ko u sta vjeruje na kosovu i nije tako bitno kod albanskog zivlja, to je licni izbor pojedinca i kao takav se postuje. nacija je svetija od vjere, zabraniti samiju !!!???? malo pretjerano ali mozda je to PR, jebiga diplomacija je danas sve.
@ ... 19.06.2010. u 08:11 @TAK JE.....eto nek se tvoja uklapa..........zato vam ga popovi i fratri itd moderno za-daju sinovima !!!! TO KRALJU, LUD SI ZA MEDALJU! ;) :
@TAK JE.....eto nek se tvoja uklapa..........zato vam ga popovi i fratri itd moderno za-daju sinovima !!!!
muslimani pozdrav svima.. vjera vam se uklapa u moderno drustvo tako da sve vise zaostajete i u bosni i na kosovu .. a tito vam je dao i skole i obrazovanje .. vracate se neznaju ..zene ce vam biti obspravljenje i neobrazovane kao prije tite..
Jesu valah ovi četnikosi dosadni sa tim \"vraćanjem korjenima\" i \"starim vjerama\". Neka se oni vrate svojoj staroj vjeri koju su imali prije pravoslavlja, a izdali su svoje pradjedove i nane ;))) Vjera je SLOBODNO OPREDJELJENJE svakog čovjeka ponaosob. Naprimjer, u jednoj familiji od 4 člana, svaki član familije može biti druge vjeroispovijesti. Evo, ja baš znam slučaj kod nas u BL. Otac pravoslavac je nakon smrti nj žene muslimanke prihvatio islam u po Banje Luke (UBlLl mu ženu četnici koji su pljačkali po BL dok je Rade bio na bihaćkom ratištu), pa čojku puko inat i posto musliman, a njegov sin oženio pravoslavku u Švedskoj pa posto pravoslavac, a kćer se udala za katolika u Kanadu, i prihvatila katoličanstvo- a svi sretni i veseli ;))) @ Istina, pozdrav za tebe, odličan post.
@Cudno nije me zacudila tvoja laz haha
carevi su albanci
ovaj portal je fa*isticki, crveno obojen i do grla u go*nima. kada nesto copirate, prvo proverite o cemu se radi, smaradovi. nije rec o burki, vec o obicnoj shamiji, ponavljam rec je o tradicionalnoj shamiji. totalna diskriminacija zarad malo poena od nevernickog zapada, ali nece moci, volja naroda je ispred svega. cudno@ ne cudi se toliko, religija je stvar pojedinca na slobodnoj osnovi, bez prisile.. a ne stvar nalsedja.., ili verujes ili ne, a usta verujes, to je isto tvoja stvar, kao i tih djakovcana koje spominjes. Religija su ti ljudi koji protestvuju, oni bez prislile zele da nose shamije, a neko kao ti bi da im uskrati-sve to naravno u \"demokratskim\" okvirima. Istina je jedna i ona se zove Islam, sve drugo je laz.
Ma je*e mi se za burke....u svim evropskim gradovima ih ima, pa ko sto hoce, neka nosi. Mi Balkanci smo zaostali, pa nam sve smeta.....a u sustini, smeta nam \"para\", jer kad bismo mi dobijali redovno nase plate/penzije, je*alo bi nam se tko sto nosi!
Bio sam lani u Đakovici i vidio svojim očima da Albanci Ljarmani (karakteriše ih to što su relativno kasno prešli na islam) gotovo masovno idu na kurseve za pokrštavanje, a bio sam i u dvije škole u kojima su krstili u jednoj 23, u drugoj 35 djece, jer kažu da su bili katolici i da se to u porodicama prenosilo s koljena na koljeno i da su uvijek nadjevali katolička imena za kućnu upotrebu i da se samo vraćaju staroj vjeri.. Čudno, ali sam pričao s njima i vidio... Mislio sam se raspitati o Ljarmanima, ali ne znam koga pitati?
GDJE TI VIDIS SARAJEVO OVDJE CCCCCCCCC