Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hajde ba nek su zive i zdrave to je bitno.odes na exit dobijes enter i to ti je to
nadrogirano, nataslačeno i ostavljeno na stanici ENTRANCE
izgubis se na stanici i zavrsis na klixu
Ana 24 i Eva 20, niste tako mlade da bi se izgubile :))))). Gdje ste bile i šta ste radile? Zašto niste bile dostupne na mob. ? :))
Radile zadacu, nisu htjeli da ih niko ometa dok rjesavaju jednacine.
@KraljSA, kakvu zadaću sa 20 i 24 g.? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ana(24) Eva (20) pa na zapadu rpditelji u ovim godinama ne vide djecu po godinu i vise.. ah roditelja i pretjerane brige...ne mogu se cure ni jbat a da sad cijeli balkan zna :(
bile na kanalu :-)
Kako neodgovorno od njih, ok je zabavljati se i provoditi ali tako nesto roditeljima uraditi, van svake pameti. Mislim da se uvijek moze naci neki nacin da se javi, barem na danasnjem vaktu.
Joj novi sad autobuska, i ja sam tu jednom zaglavio bio, nit imaju prikaz kad koji autobus dolazi odlazi, te ovi sto rade nemaju pojma, niko nista ne zna. Katastrofa, sjedio sam 12 sati dok nije naletio slucajno Centrotrans za Sarajevo.
Vjerovatno mi nisu htjeli pomoci ovi sa saltera jer su mi prepoznali bosnjacku facu i turske preke poturice sto su odrubili kralja Lazara.
20 i 24 godine a ovako neodgovorne cc