Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim ga pronađu, odma po kratkom postupku
napokon neka sretna vijest...samo jos debila ohladit i to je to...
@NakituMinayaashi čim ga pronađu... pustit će ga...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Bogu. Jadna djevojcica. Njega razrezat i pustit u sumi medvjedima
Pratio sam malo ovaj slucaj.U Vucicevim novinama svaki dan su ponavljali kako su sigurni da ce naci zivu djevojcocu.I gle stavrno je nadjose zivu.Ovakvi silovatelji i zlocinci, uglavnom ne ostavljaju zive svoje zrtve.Ovo je ocigedno Viciceva podvala Servima, da se zabavljaju, dok njegov haver Milo donosi zakon o vjerorispovjesti. Nisu dzabe servi najgluplji i najsiromasniji narod u Europi.
Zaplakao sam od srece...hvala ti Boze
Sad ga uhvatiti i dozivotno mu lomit kosti na zivo..monstrumcina...sto su ga i pustali kad su znali da ce ponoviti (n)djelo. Za takve monstrume i metak je skup.
Ispade sposobniji od gacica il je policija nesposobnija
E,BERBERINE..BIO BI JA TVOJ BERBERIN IDIOTE.
Ohladite govedo
Kako bi ovo drug Tito po kratkom postupku... Eh
A hr 24sata kazu vidzen kako ga vozi neki sa bosanskim tablicama haha
Za ovo sve je kriva policija i tuzilastvo. Da ga nisu pustili ne bi se ovo desavalo. Sad Monika a ko zna ko poslije... Pretuzno! Curica ce imati traume do kraja zivota 😢
cudo vuchko nije snimljen u uniformi kako trazi devojcicu kroz sume i sela.
Ipak nije toliko los covjek, mogao je lako ubiti ali nije.
Tacno se sjecam emisije na foxu 2008/9 godine kada je dosije pričao o ovoj psihopati, koji bi prilikom mučenja žrtvi ( djevojki) šišao iste. I on je sada na slobodi? Divno. Smrt fukari! Opirao se prilikom hapšenja!
Srbija je puna manijaka
a tek da uzmeš dijete od 9 god. majko mila
fala alahu
Budale su ako ga uhapse! Metak nije skup za idiota
Lepa vest