Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MARK....nemoj smetati kompleksaše da se liječe ovdje.Molim te lijepo..
@mark, ti se seljacino prvo nauci pisati pa se onda javljaj.
ovaj je stvarno slatkohran.. a sto nebih mogo biti profesor sa 23 godine..de nam objasni..posto vis nema obvezno redovne vojske u cro..
Ma nema se druze sta navljivat, zna se da su hrvati pedofili...;))
ajmo krenuti; koje je nacionalnosti silovatelj,koje žrtva,jel iz Hrvatske ili se ne daj bože doselio,koje je nacije policajac koji ga je uhapsio,koje njegov šef koji je potpisao nalog...pa onda dežurni genetičari koji će sve to povezati s osobinama jednog naroda itd....navalite ljudi....
Hej da je ovo uradio neki nesretni Bošnjo do sad bi bilo na stotine komentara ali... I Reis bi se pominjao. Mislim da je ovo jasan pokazatelj ko zapravo komentira tekstove na Sa x. Profesora pod hitno treba zatući!
@binsr. Pa da se desilo u Beogradu,to bi bila vest,a ovako je normalna stvar u ZG.
Šta bi reko Vinko Puljć na ovo ?
Mogu samo da zamislim eksploziju komentara da je kojim slucajem vest stigla iz recimo Beograda...
Pravopis je inace katastrofa, od kad je to negdje neko profesor sa 23 i jos da ima kcerku 4 godine... Rezijo molim, brisi ovo!
Bolesno... i mogli bi ste voditi malo racuna o greskama u pisanju,nije cerka nego kcerka