Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za promjenu da i mi u Sarajevu malo odahnemo :))
i ja bih volio upucati svog direktora, al bi dobio murije kao da sam pucao u čovjeka
zasto ne brisete komentare poput ovih gore...??? a zar su dozvoljenaa.....ok...!
Da mi je vidjeti odakle si ti ispao!!!
e profesore ti ko da si đak a ne profesor
profesor ta ce on
@ mobbing - A otkud Srbima PTSP, ocat\'? Da nije od onog šatro bombardovanja Srbije? Ili im se probudila savjest pa su pod stresom zbog silne poklane Hrvatske, Bosanske i Albanske djece, silovanih žena itd.? Prosvijetli me?
loš strelac........pravom je dosta i jedan!
Direktore gde je moja plaaaata!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Sarajevo http://en.wikipedia.org/wiki/Belgrade KOLIKO PUTA VECI!...NIJE SEST NEGO CETRI PUTA!
Ahahahah Beograd 6 puta veci od Sarajeva - ucio matematiku na specijalnoj skoli?
Dokle si doveo Srbiju ?
Ovo se moralo objaviti. Beograd je 6 puta veci od Sarajeva, pa je ipak cudo kad se ovako nesto dogodi, dok je to u Sarajevu svakodnevnica.
srbija - NE sarajevo
srpska posla