Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAM GA I SPID BILO CCC
U Tuzli ucenice daju p.i.c.k.e profesorima za prolaz,et samo nek se zna.
Kad je upis u skolu?
Zapadna granica Srbije je na Drini a ne dokle sezu srpski grobovi kako je jos 80tih govorio cetn.ik Vuk Draskovic te kriticka inteligencija Srbije sa Antonijem Isakovicem, Vasilijem Kresticem, Ljubomirom Tadicem (ocem Borisa Tadica), Matijom Beckovicem, Dobricom Cosicem i ostalim koljackim akademicima, tvorcima zloglasnog memoranduma SANU-a iz 1986 godine. Vazno je napomenuti da je 2012 godine izasao novi memorandum, prilagodjen i podesen za ovo sada vrijeme u kojem zloglasni akademici priznaju 4 vojna poraza: Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina te Kosovo, govore kako treba uciiniti sve da se odustane od tuzbi protiv Srbije za agresiju i genocid, te govore kako treba raditi na otcjepljenju genocidne rs od Bosne i Hercegovine. Promijenili su i pricu o bitkama, nema vise pominjanja vojnih bitki, izgleda da je NATO pakt 1999te ih naucio pameti, pa odustaju od toga. Sve u svemu nastavljaju oni borbu za veliku Srbiju ali sa manje stanovnika zbog bele kuge.
To da bolje uče
ajme meni za nevirovat
kažu u srbiju se sveži grobovi prekopaju a mrvakima se vadu zlatni zubi da da
jbm te nepismena
Ljudi Trebinje ima aerodrom, za koji nitko u ovoj državi nezna, ali se 2012 povečalo putnika za 100% u odnosu na 2011, odlično sada i iz Trebinja možemo putovati u svijet, Super!!!
mala plata profesorima, mora se snalazit
hoce li copy paste? jes dosadn lik
http://www.youtube.com/watch?v=jXglAog38yo
Definitivno najpokvareniji!
Mozda je samo vutru
klix stvarno igra na najnize porive, neka nacionalsovinisticko pljuvanje otpocne, sretno dragi ucesnici