Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i ovaj Raspudić je teški fašista
jaro svi su oni ustashe i svi nam isto misle i nama Bosnjacima i Bosni
@543 ajde stasaU razguli jbo te plenki a ti njega svi ste vi isti i isto razmisljate i mislite nama Bosnjacima i Bosni ajde sikter
Sramota ko je u EU. Ili su svi takvi u EU a mi kontamo fora biti u EU.
Zato se trećina BiH odselila u EU?
Nisi ti vidio onda govore u EU Parlamentu. Danas je glavna politika populizma. I to je tako. A svi su oni isti. I lijevi i desni. Samo je pitanje tko će više ugrabiti. Ni u BiH nije ništa bolje. Samo je siromašnije. Pa pogledaj sazive narodnih skupština. Za RS da ne govorim. A o obrazovanju političara još manje. Za je ba li nadrealiste..jbga
Mladi Njofra Tudjman. Ista faca, ista ideologija. Cuvati se treba njega i ovakvih kao on kao zmije otrovnice. Upali mozak Bosnjo.
Kurvati ne bi vidjeli EU da nisu ateisti (kuršćani), a nisu nikad adekvatnu fasungu primili ali biće i to. Tu kvazi državicu i izmišljotinu su i izmislili Vatikanci iz političkih razloga. Kurvate su pravili najprije Bošnjaci zatim Turci, a onda u neka doba i Servi. Dakle to je mješavina ostataka spermatozoida svih nabrojanih i oni se kao oformili i dobili državicu neku.. Neće ni oni dugo.
za raspudića nije nipta pogrješio, ljigavac obicni
Sve je krenulo 1990-e izborom nacionalista koji su garantovali kradju drustvenog vlasnistva.Danas imamo iste face koji bi sad i drzavnu imovinu prodale u BiH, a u RH Zagreb zeli odmaknut od skutorije.
Kakav MOST nema vecih krkana od njih i DPa,
Nije vrijedno gubiti vrijeme na nebuloze.
Nije procurao, ovo je on izkreirao kao takvo, dio predizborne, da je ovo stvarno procuralo čuo bi se kafanski riječnik
Naravno da je izrod, i repa bez korjena.Šta je pogrešno rekao ?
Risi se opasno mjesaju u izbore, promjenom smjera Milanovic je na to racunao. Koja vjervatnoca da pred izore iskacu poruke i videa.
Zar AP nije kriminalac prve klase?
treba da vidi kako nasi pricaju jedni o drugim, a tek Srbi
Mediji koje je nabrojao uistinu jesu antihrvatski no sam hdz je takodjer antihrvatska stranka. Ovo sa uvozom strane radne snage u situaciji kad hrvati iseljavaju van je krunski dokaz te tvrdnje ali i neoprostivi grijeh.
Plenković sanirao 200 mil. KM duga mostarske bolnice i njega Raspudić proziva da ne pomaže Hrvatima u BiH. Pa nego šta nego izrod lažljivi je taj Raspudić i pobjegulja mostarska koja parazitira na filozofskom fakultetu u Zagrebu. Raspudića prezire 80% Hrvata u Hercegovini. Taj Raspudić ne spada ni među 1.000 najutjecajnijih Hercegovaca, a htio bi biti neki vođa nama Hrvatima u Hercegovini, ma mrš parazitu, filozofiraj u Zagrebu i kloni se Hercegovine.
Najradikalniji ultradesničar u Hrvatskoj je Zoran Milanović. Socijaldemokrata je koliko i njegov dobar drug Dodik.
Retard detected. Ultradesnicar je zato sto vam ne dozvoljava krsenje sporazuma koji je zavrsio rat? Ubij se
Nije on ultradesničar..on je ultraidiot!!!