Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam sta imaju da daju nesto Bg. Pa nek uhvate ubicu i osude .... ako je tamo! a ako nije, ima interpol...
Rekao je Ivanovic davno prije ubistva ko ce ga ubiti sve je vrlo jednostavno!!!
Nijedan slucaj na Kosovu nije resen a resice ovaj gde su oni ukljuceni!
Hoce li i Beograd Pristini dati podatke o ubistvu
@TheSupervisor, slabo ti ide da farsa "ja sam sa kosova", da je tako onda bi bilo ja sam BRE poreklo sa kosova. E sad u vezi "bosnjaka" sa kosova! oni koji su se borili sa cetama rame uza rame nesto kao abdicevci u BiH oni su oznaceni kao neprijatelji sto je i normalno, ali bilo je bosnjaka koji su se borili i u UCK. Ja nisam citao ili cuo da albanci i bosnjaci imaju problema izmedju a za zlocine svak ce odgovarati bez obzira na naciju.
Civilizirani kosovski Albanci će ponudit podatke koje su prikupili i sad bi normalno bilo očekivati da Srbi njima dostave informacije kojima raspolažu a sve u cilju pto bržeg rasvjetljavanja ovog djela... Samo bojim se da to Srbiji nije u interesu jer će istraga sigurno dovesti sjeverno od Kosovske Mitrovice a preko Beograda moguće i do Moskve i Putka .... Eeeee, to je onda problem i zato slijedi srbijanska opstrukcija istrage . . . ? ? ?
Volio bih da se razotkrije ubica iz prostog razloga sto ne podrzavam ubistva bilo cija a pogotovu na ovakav podal nacin.Cisto sumnjam da ce se ubica ubrzo naci i uhapsiti a mozda i nikad
Vucic ga ubio, to svaki drzavljanin i Kosova i Srbije zna.