Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...šta reć, država za suzavac?
MALO PALE MALO GASE! https://youtu.be/QNGDKzJi-F0
Një sasi të konsiderueshme të koktejit të molotovit protestuesit po e hedhin në drejtim të Policisë së Kosovës.
Auu koliko cetnickih trolova na jednom mjestu. Pa ovo bi trebalo proslaviti uz brlju, cvarke, gusle i striptiz Dušanke Majkić u vunenim carapama u nekom slafruku napravljenog od trosjeda.. Bu hahaha
@ValcerZaEminu Auu nemoj mu nju podmetat pod kitu na nju sam slab skroz.
Kosovo republjik Hasim Taci predsjednik
GLEDAJ SABANA HAHAHAHAHA
Veliki pozdrav za mog jarana Smaju iz Tuzle, on je potpuno sam mitraljezom s tenka pobio preko 186 Siptara '82.godine na sluzenju u JNA. Smajo je odma posle toga nagradjen prekomandom u Gardijsku brigadu u Beograd, i skinuli su mu 3 mjeseca sluzbe. Kad je odsluzio rok i pitali ga za cim najvise zali, on rekao da nikad nece prezaliti sto mu je godinu dana prije u Pristini nestalo metaka na PAM-u.