Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo kod nas u fbih ima u svakoj ulici.
Pa mozda bi i bilo da vi ne slusate Istambul a drugi Beograd i treci Zagreb...
Klix nama daje primjer suživota...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje god su većina Muslimani, tu je primjer suzivota. Cinjenica.
ne samo da je to primjer suzivota, vec se i zivi u skladu i prijateljstvu
durin,,, idil je na svojoj teritoriji a krscanni su ti koji dolaze na bliski istok i bacaju paketice
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa gdje su bosnjaci vecina suzivot je uvijek bio moguc.
zato smo i doživjeli 10 genocida a bome i 11. ćemo, sve su prilike ! bošnjaci, manimo se multikulti gluposti, previše su nas u historiji koštale !!!!
u ovoj vukojebini se pored bogomolja nalazi i poznati atelje naseg bivseg ministra sigurnosti, Fahraona Kradoncica, inace nastavnika likovnog i poznatog umjetnika u rasturanju narkotika sa tamosnjim narko-bossom Kelmendijem,svojim pobratimom. Javnosti je poznat kao gazi Husrev-beg the 2nd, veliki graditelj hair kula, te vodja huligana,placenika i organizator drzavnih udara
Tamosnji muslimani se smataju crnogorcima zato i nema problema. Kod nas te srbin, te bosnjak, te hrvat, te ostali. Niko nije bosanac. Eh u tom grmu lezi zec..
Ma ovo je reklama za baju iz Gusinja,da se vidi fino porjeklo.
Pa evo vam takav primjer i iz Bosanske Krupe. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/86/Bosanska_Krupa_Churches.JPG
to im govorim, ABC :)
Nisam nikad bio tamo, ali mi se svidjela ova slika. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da li će ikada osvrnuti članak na ovom našem KliX- u pa da bude prihvaćen normalno, čitateljski, civilizirano, bez izljevanja svojih frustracija, govora mržnje, tumačenja istorije, ISIS -a, IDL -a, Rusije, Amerike... Ovaj članak je baš dobar, nedeljni, kad nema drugih događaja. Tolerancija i suživot, nešto što i ne bi trebalo biti vijest da smo normalniji, ali pošto nismo, a to je očigledno iz gornjih komentara, tada je potreban.
Cijela Crna Gora je primjer suživota!!!!! Mi imamo građansku državu u kojoj nije bitno ko je koje nacionalnosti i ko je koje vjere!!!!!!!!!
Zaboravili ste zdravstvenu stanicu i planinarski dom. Mislim ok, a jel ovo glavni pokazatelj? A redoslijed, smeta li nekom možda? Ovaj Karanfil prvi i još tabla najveća, ne može to tako. Demonstracije.
najgora kletva u mom selu je oduvijek bila: " daBogda ti selo bili multukulturno ... " a od starijih se oduvijek imalo šta naučiti ...
ovi katolici uvijek nešto..njihova tabla ne stoji ravno kao ove dvije ...treba se nešto uraditi povodom ovog, nemilog događaja
Pa normalno da ce biti suzivota kada su vecina Bosnjaci i muslimani. To je vise pravilo nego izuzetak na Balkanu.
Bogomolje postale mjerilo suzivota??? Nasta je narod spao.
Sta mislis iz tvog ugla...Jesmo li pukli?
Niste sudeci po lajkicima koje sam dobila...meni je izuzetno drago zato, i to je pokazatelj pozitivnosti kod ljudi koji razmisljaju drugacije.
Nistw trebalu zapucati cak do Gusinja kako biste nasli takav primjer. Evo, dodjite u Krajinu, u Bosansku Krupu. Jedna do druge, tri bogomolje..katolicka, pravoslavna i islamska. Ne smetaju ni jedne drugoj, a ni narodu; Bogu hvala.
Ja jutros na misu vozila baku i dida. Crkva puna. Mozda to nije narod, po tvojim mjerilima?
doduse..mi nismo u Krupi ali i tamo zivi narod..ne pise im na celu tko su ali nije ih ni briga..nama ovdje to zaista nije bitno..