Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljajić je rekao da je snimak na kome se Mladić grudva sa suprugom i kćerkom, NAVODNO načinjen prošle godine, istakavši da je sahrana njegove kćerke bila 25. marta 1994. godine. Pa vi ne umete da citate...
Pa narode sta ovi Srbi po cijelom svijetu trpe.Niko ih nigdje nevoli.Mnoge Srbe,vjerujte mi stid je reci da su Srbi.Na njihov racun se svuda ismijavaju.Jednom priliom (prije 2 mjeseca) sreo sam se sa jednim poznanikom Srbinom iz Zenice koji cesto okusa alkohol,pa i tada.S namjerom da mi nesto kaze zamlatarao je rukama i tom prilikom je dobro zakacio jednog somalijca i umjesto izvinjenja slijedila je rasna uvreda (na engleskom) .Nije propustio da kaze \"ja sam Srbin\" (ukazala mu se izvrsna prilika da drugi ne cuju,misleci da somalijac nezna),a onda je odgovor bio \"Srbin Srebrenica\" uz ponavljanje, ali i jauke mog poznanika.Nakon svega somalijac je rekao samo \"kakav primitiac\"
Srpska posla Ove materijale je mazno ministar srbijanske vlade Suljeman Ugljanin da bi podvalio drugom ministru srbijanske vlade.Rasim Ljajic koji je inace zaduzen za srbijansku hajku na Mladica.
Djenerala Mladića bog da poživi jos dugo godina!!!
Čuj prodane duše u Srbiji? Pa zar vi ne želite da živite u Srbiji? Mora da vas ni Srbija neće, dosta im je njihovih seljaka i četnika iz Guče! A eto sad sam nešto i optimista. Uhvatit će govno 100%! Kako uhvatiše Karadžića, slavnog srpskog sina (samo što je više ličio na djevojčicu sa pletenicom u haljinici), nego na heroja i predsjednika. Prava komedija! Bolje da se ubio nego što vam se smijao cijeli svijet!
Tolike godine nas iz srbije uvjeravaju (vlasti a bogami i kompletan nacija) da neznaju gdje je mladić i sad kad imaju snimci kažu da je bio tamo , pa šta čemo sad sa lažima koje ste plasirali tolike godine, imati povjerenja za suživot i razumjevanje, to možda u Europi gdje \"vlada demokracija\" . Inaće ovo je pomak do sada pošto više niko ne spori i od ovih srbina koji se javljaju da on treba biti u HAGU što zanči da i njima dolazi iz prdare u cjepanicu da je počinio zločine, ali njih strah blokira da priznaju , radije če se okrenuti lažima i mitovima o urotama i sad treba da se s lažovima gradi neminovan suživot. Mišljenja sam da srpski narod nije toliko glup i da če nekad skupiti hrabrosti da savlada strah koji ga blokira da prizna da je ovakav kako činjenice ukazuju te da če sebi omogučiti da se kao nacija razvijaju jer u protivnom neče više vjerovati ni sami sebi a što ih vodi u propast. Meni konkretno nije do vaših problema več što sam svjestan da moramo skupa živjeti.
Kako god okrenete, morate priznati da se Djeneral drzi velicanstveno! Ziv ti meni bio Djenerale, samo da te ove prodane dushe u Srbiji ne izdaju!
Sandzaklia se bori za istinu,ako vam je stalo do istine onda pitajte Fikreta Abdica on ce vam reci pravu istinu i tko vam je donio rat i bijedu. Zivio Babo
Konzerva 11.06.2009. u 18:07 Na CD przili ´94. godine...jeste jeste...vi inace imate tu tehnologiju prije ostalih...vidi se i po npr. vasoj proizvodnji automobila...strasno ste moderni u tehnologiji.... .......................................................................................................................... Pa, moderniji smo od vas, u svakom slučaju!
Kao ni mnogim komentatorima ovde. Jos im nije rep otpao.
Ma, nista nije slucajno...Moj veliki gospodine Rasime Ljajicu...zahvaljujuci takvima kao ti, covjek si ne dozvoljava niske strasti u vidu prezira i mrznje prema cjelokupnom jednom narodu. Veliki si gospodin, svaka cast. I nisi jedini. A ovim nekim glupim komentatorima samo da se stare majke spomenem, jer drugi jezik ne razumiju. U poredjenju sa glupim komsicem, ti si Ljajicu, odmakao hiljadu godina u evoluciji, njemu jos rep nije otpao!!!
четвртак, 11. јун 2009, 08:00 -> 15:31 Ова година ће бити година укидања виза за грађане Србије,
ala vas rasim-aga \'ebe u mozak...to rasimeeeee
Na CD przili ´94. godine...jeste jeste...vi inace imate tu tehnologiju prije ostalih...vidi se i po npr. vasoj proizvodnji automobila...strasno ste moderni u tehnologiji....
Bravo, PIP(A)O moj!!!