Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija ništa ne priznaje. Čak šta više svaki zločin, uzp je herojstvo. Oni su u totalnom mraku.
Milisevic je najveci zlocinac u novijoj istoriji.
Šuplja, ako je S. MILOŠEVIĆ, bio član uzp što ga niste osudili nego ga sad pljujete kad je mrtav. Nisu apsolutno ništa mogli da mu dokažu. Na žalost S. M. je bio Jugosloven i nikakav srbin i dobro je vodio računa da nemaju za šta da ga optuže. Da njega nije bilo puno, puno drugačije bi danas izgledale granice na Balkanu
Vas Plan je sledeci .. Kroz zakon o zabrani negiranja genocida stvoriti uslove za ukidanje genocidne tvorevine a kroz dokazani uzp srbije traziti ratnu ostetu.. Nas plan: Za samo nekoliko meseci ce PVO moci da unisti skoro sve sto leti prema nama sa tezistem na zastitu jedinica u pokretu...proci cete gore nego karabah..gde vas bude 30 na jednom mestu dolece raketa i bum
Milošević i Tuđman,glavni akteri UZP-a
Gle Slobe...ko pokojni Maršal
presude su ok nasa raja to ne prihvata,meni dovoljno da znam da ne kupujem nista iz svrbije
Smiješno dva največa zločinca oni su smislili i naredili sve zločine pod njihovom direktnom komandom su bili i arkan legija škorpioni itd itd sramota.
Sada treba Visoki predstavnik da u ime BIH pokrene tužbu protiv Srbije!
Pustite coeka na miru . Raspo se na sastavne dijelove ko i Arkan , Amfilohije , Krajisnik , Martic , Raskovic ( a uskoro Karadzic i Mladic ) . Sta vise treba ? Jedino je ostao onaj trblonja Seselj Karlovac Karlobag da zabavlja Srbe na Maricevoj Happy tv . Sto bi rekli mi iz rs - odron .
nikakva novost, a najbolji prijatelji milosevica bili su izdajice Franjo Tudjman i Alija Izetbegovic koji su izdali Vukovar i Srebrenicu.
sta reci,svrbski smradovi
Kada se i gdje sudilo Zeljku Raznjatovicu Arkanu. Sa tim presudama mozete duhpe da obrisete.
Ratovi devedesetih su bili olicenje pljacke a nacionalizam im je bio izgovor.Centralne banke Yugo republika su bile pune nakon reformi Ante Markovica.Sjetimo se rijeci pojedinih politicara imamo pare ajmo praviti drzavu.Danasnjim tajkunima i bogatasima te pare su bile pocetni kapital.Koji su vratili i to sa kamatom ali se isplatilo naravno danas oni dirigiraju politikom koja se uglavnom svodi na STO KASNIJE UCI U EU.Nemojte biti vise glupi i vjerovati njihovim placenicima.
Očekivano.
Ja bi rekao da su sva trojca bili u UZPu a cilj im je bio Centralne banke republika.Pa su se onda poslije zivkali telefonima ko kome dodje koliko.