Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je krava muzara koju stalno hranis al ne daje ni kap mlijeka.
To se zove tovna krava a ne muzara.
Nnama stvaraju sliku da je to krava muzara ali je zapravo tovna krava.
svicarska je mala drzava a medju najjacim u svijetu u mnogim stvarima, a nije u eu! eu je klub njemacke, pa onda francuske i engleske. ostali su mali pijuni i igraju onako kako se od njih trazi.
Gledam ove komentare "Krava muzara i slicno" vrijeme je kapitalizma EU ima dosta toga za ponuditi dobroga a i onog sto nije tako dobro. Da je Bosna bogdom u EU pa kad se ode u Njemacku Austriju da te ne pita niko imas boravisnu i ostalo, vec da se upregnes i zaradis par puta vise nego ovdje, a isto radis. Kazu kad dodju zale se radi se ovo ono slomi se, pa slomismo se i mi za par stoja a potrosacka korpa 1500 maraka, ljudi sastavljaju kraj sa krajem. Od 1 do 2 u mjesecu ide nekako, a od 2 do 1 nikako.
Ma de ba pustite to, dok se Hrvatska jos uredi sa zakonima i sve se sredi, za 10-ak godina bice najjaca drzava na balkanu, zivi bili pa vidjeli.
malo morgen! svicarska je medju najjacim a nije u eu! eu je klub njemacke, pa onda francuske i engleske. ostali su mali pijuni
Ja sam napisao na balkanu, poredjenje sa Svicarskom, Njemackom tim navedenim i skandinavskim zemljama nece biti moguce ni za 50 godina. Hrvatska je prva usla u EU od bivsih ex-yu republika, idu naprijed pa kako tako, imaju taj turizam, milijarde eura svakog ljeta se ostave u Hrvatskoj i EU ce izvuci maksimum iz toga. Komsije su nam i neka napreduju, nama mozda bude neke koristi, ali mi smo ne uredjeni politicki i svakako u svakom pogledu, sa ovakvim prirodnim resursima, energentima itd mi imamo potencijal da budemo Svicarska, Luksemburg, Norveska samo sto mi to jaro ne znamo i ubijeni smo u pojam politikom, teskim zivotom, katastrofalnom socijalnom slikom, za nas jos rat traje, dok svi guraju i idu naprijed, nasa kola idu nizbrdo. Pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Juga je bila jeftinija. ;-)
Koliko sam ja skont'o Evropljani džaba pišaju u more,još im Hrvatska dođe. Interesting.
Najbolje je bilo članstvo u organizaciji nesvrstanih, besplatno a korisno. Svako drugo članstvo u kapitalističkom svijetu je zasnovano na naplaćivanju visoke članarine. BiH bi kao članica EU morala plaćati članstvo više nego što joj iznosi godišnji budžet, što je jedini razlog zašto nije u Uniji, pa i Nato-u.
Ahhhahahahahaaaaa, dakle mi kao nećemo u Uniju jer ne bi mogli plaćati članarinu, a kao zovu nas al nama se ne isplati???!! hahahahahaaaaaa eeeeeeeeeee, što me nasmija!!!!!!!!!!!
toliko o silnim parama koje samo čekaju da se postane članom eu :-(
Kad su bili u Jugi vikali da im sve Beograd (tada glavni grad) pojede. Na kraju ćete prodat svu jadransku obalu radi dugova mamlazi.
za par godina evropska unija ce se uclaniti u evro-azijsku uniju..............
Iskali ste EVO VAM GA
mogli smo komotno bez ove informacije