Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...koji noći provodi na balvanima. sta ocekivati od takvog naroda
sad vam ni bosnjaci ne valjaju da ustane alije iz groba i kaze \"srbi su raja\" vi bi ga odma proglasili \"kusturicom\" ne mozes bit bosnjak a da ne mrzis srbe, jel tako :D?
a kosovo?
I u BL obaramo drveće u znak podrške braći po veri.
Ko otima tudje (agresija na Hrvatsku, BiH), ostane i bez svog (Kosovo).
Ja ne znam šta više hoće ove srbende stvarno, izgubili su Kosovo prije 5 stoljeća, a to što im ga je ch.e.t.n.i.k. Tito bio dao na raspolaganje nije abuzenze, vrijeme ide dalje. Ljudima je dosta smrdskog zuluma, shvatite to, genocidaši.
kao da nato snagama treba kopneni put da prebace snage a imaju i tenkove :P dakle srblje samo radi na tome da otpocne traktorijada u pomoravlje vekovnu serbsku zemlju
Kosovo po Medjunarodnom pravu zaista nije trebalo da dobije nezavisnost jer to pravo imaju samo federalne jedinice.autonomne pokrajine ne.za Kosovo se koristio spevijalni status i progledalo se kroz prtste i to je jedini izuzetak u svijetu.porediti Crnu Goru i ostale slucajeve je odraz nepismenosti.CG je bila u sastavu Jugoslavije-federacije i po pravu je imala mogucnost da proglasi nezavisnost.RS-je ustavna kategorija BiH i po Medjunarodnom pravu nema pravo na nezavisnost,ali je legalna kao entitet.da li je genocidna ili ne,mora se uvazavati sve dok se Ustav BiH ne promijeni
koji fasizam,majke mi.pljuje se po drugima.ne postoje losi i genocidni narodi postoje losi ljudi.nikako da se to nauci.ocito da nema gdje da udje u te fasisticke glave
@@-rs nikad nije imala svoju teritoriju ni autonomiju,i nastala je na genocidu.Palestina je teritorijalno ugrozena i njena teritorija se okupira vec vise od 60 god.Tamosnji narod prezivljava golgotu i okupaciju desetljecima.Nesto sto je nastalo na genocidu(kao rs) niko nikad nece priznati,nego ce se raditi da se ispravi greska i izbrisu tragove zlocinackog poduhvata.Sad ti je malo jasnije, ali ne trazim da to i javno priznas.
Ljubav preko zice! :) Da nije Albanaca, Srbi bi ih izmislili i obrnuto. Oni su jedni drugima ogledalo.
znaci i RS ima pravo da se otcjepi? de jeste licemjeri.. hocemo da se RS ne odcjepi (jer nema pravo da se otcjepi, drugo je palestina, drugo je kosovo, drugo je RS), a drago vam sto se kosovo otcjepilo (koje takodjer nije imalo nikakav razlog da se otcjepi)
Glupani na tim barikadama ne znaju da su izabrani da zapocnu 3. Svjetski Rat. Uvijek se isti glupsoni izaberu da ih zapocnu. A oni...budale ko budale.
zbog cega smatras da je odvajanje Kosova od Srbije Ilegalno? neustavno? Po tvojoj prici ni Palestina nema pravo na nezavisnost? svaka drzava bila u sklopu neke drzave IMA pravo na Nezavisnost to joj niko nemoze uzet al vi Srbi to ne kontate! Crna Gora je bila vasa pa je ODJEDNOM postala nezavisna.. jel i to ILEGALNO?
sarajevo x kad prenosis neki tekst napisi odakle si prenio vijest a ne na kraju sarajevo x a u stvari uzeli vijest od blic srbijanskih novina VECINA TEKSTOVA JE OVAKO BEZ TACNOG PORIJEKLA
To nema veze s mozgom. Smatram da je odvajanje Kosova od Srbije neustavno, ilegalno i na kraju nekorektno, ali to je bumerang za ponašanje političkog vrha Srbije u BiH. Isto tako mislim da ako je postojala diskriminacija Kosovara u Srbiji to se moglo riješiti na drugi način, nekom vrstom autonomije, a ne izlaskom Kosova iz granica Srbije. Što se tiče Bošnjaka na Kosovu ne znam zašto se mješaju, nisu se ni Kosovari pretgli kad je BiH krvarila.
gdje ce sarajevo-x slat svog novinara :D