Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OD?
Od mog komsije Abida stari umro neki dan.
NALJBOLJI GOVOR ČEDE: http://www.youtube.com/watch?v=eWTyQi7rBv0
Meni je ovaj čeda inače simpatičan, ali na njemu se najbolje vidi ostavština turskih gena kod srbalja. Vidi mu glave, baš turskam
joj cedi ociju. Svijetle mu ko u macke
Čeda je vizionar! Ono što je on pričao prije 15 godina, danas je zvanična politika Srbije.
cedo je ki*a na biciklu
hmm
Inna lillahi ve inna ilejhi radžiun.
usss tuu vehni husss fijolica
pokoj mu duši, velikog čovjeka je odgojio
Ne znam skim bih uporedo Cedu s nekim u Bosni, da ima priblizno neko kao on dozivotno bih glasao za njega. Izdrzi veliki covjece.
Da li je Cedo ubijao srbe kao sto je Abdic u dogovoru sa Karadzicem ubijao bosnjake... idi se ubij svegati, poredis ratnog zlocinca sa evropskim covjekom
ceda je ubio toliko srba,bosnjaka,albanaca itd da svi ovi ratovi nisu toliko.....ko zna sa cim su oni mjesali robu....siguran sam da nije bila cista :)
PRIKAŽI ODGOVORE (22)