Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maric,Bajevic,VladicKatalinski,Hadziabdic,Susic,Sljivo,Halilhodzic, i Pasic nisu iz BIH?
RIP LEGENDO
Promena vere nosi kletvu generacijama...izgleda da je jos tu cim se tako ponasate....tesko cete je sprati....
nije on preminuo ON JE KREPAO, SVINJA JEDNA!!!!!!!!!!!!!! TESKU ZEMLJU TI ZELIM SNOBE MRTVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lahka mu zemlja. Veliki je to sportista i covjek bio! Citav NSFS-BiH obavezno otici na dzenazu-sprovod,posljednji oprostaj. Uvijek ce se naci budala da sve okrene na nacionalizam. Oni pravii ce to lako prepoznati.
mada navijam za partizan ..ovom covjeku sam se divio i kad je najvise napadan devedesetih za kriminal u fudbalskom savezu srbije i crne gore...jos da se zna ovaj covjek je trenirao slavni real madrid...
umro legendarni MM.gospodin,mangup, frajer, i fudbalski strucnjak. ovaj covjek je bio pojam i van terena, onaj promukli glas, seretski osmjeh ko vito corleone, ma tito u fudbalu bio. pokoj mu dusi kako to kazu pravoslavni vjernci, zasluzijo je da se pomene. @covjek; s jedne strane kontam da je terapeutski pustit stoku da se iz zivi i isfura sve svoje frustracije na cistinu. a s druge strane se slazem sa tobom; ovo je degutantno i procitati, a ovaj forum ipak citaju hiljade,, stotine hiljada, valjda to vise govori o nivou prosjecne publike nego ovog sajta.
neka ti se sve zelje i dobre i lose poput bumeranga vrate
izmislili su redaljku na tvoju gospodju mamu
Jes to mu ti svjecu cuvao pa znas da se nije kompromitovao!?
RIP Legendo jeste da tvoji timovi nisu igrali leprsav nogomet ali su zato osvajali titule Dujkovic, Djoric, Krivokuca, Pavlovic, Dojcinovski, Klenkovski, Ostojic,Antonijevic, Lazarevic, Acimovic, Dzajic (Coach: Miljan Miljanic) ovaj tim je ZAMALO osvoji KUP SAMPIONA
Gospodo iz redakcije, mogli bi izbaciti ovakve komentare koji vrijeđaju, a ostaviti one koji su afirmativni, i kritični, ali s mjerom napisani. Jedan od takvih je bio i moj o Miljaniću, ali je očito da se drugačije misli u redakciji. Uvrede dolijevaju ulje na vatru, a to nikome nije cilj. Hvala.
koji su sport muslimani izmislili???
@Pobjednički Mentalitet R.I.P.
Kad su Miljana pitali što misli o ženskom nogometu rekao je:Žene i fudbal to su moje dvije najveće ljubavi...ali nemojte mi spajati to dvoje!R.I.P.
cim neko pomene tu veliko srpsku zavjeru nema pravo davati ostalim dijagnozu, nema toga. Zapitaj se malo koliko srba u to vjeruje i zeli. Pitaj se ko je tebe upregnuo i napuni ti glavu time , jedeina budala koja o tome drobi je Seselj i niko vise ni jedan politicar nikada nije rekoa borimo se za veliku srbiju nikada.
Znao sa loptom nije sa ljudima, ni oni sa njim. Stomak mi se okrene kada neko Dejana Savicevic nazove Genijem.