Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati se što prije trebaju početi stidjeti ljudi koji su radili zločine nad ljudima koji nisu Hrvati, moraju se što prije riješiti svoje prošlosti služeči Hitleru i NDH gdje su počinjeni veliki zločini........vrijeme je da se narodi na ovim područijima bivše Jugoslavije pomire i postanu istinske komšije i dobri susjedi jer u biti to i jesu..........
Mi muslimani - Bošnjaci kroz Historiju bili smo uvijek naklonjeni Hrvatima i drzavi Hrvatskoj, da smo tako bili i 1992 pa do kraja 1995 ne bi nam se 40% stvari desilo pocev od Srebrenice pa nadalje, ja jesam musliman ali Hrvat, imam Hrvatsku putovnicu, i volim Bosnu koliko i Hrvatsku ... valjda ce mo doci tobe kad tad samo da ne bude kasno
Vidi mu samo z.l.o.b.n.o.- s.a.r.k.a.s.t.i.c.n.o.g . pogleda, govori vise od svih komentara ovdje!
ODIN zapitaj se malo o presumciji nevinosti svakoga čovjeka dok mu se ne DOKAŽE krivnja, to je osnova SVAKOGA zakona \"SVATKO JE NEVIN DOK MU SE NE DOKAŽE KRIVNJA\" Gospodin Ašnar je živio DUGIH 98 godina i niti pred jednim sudom nije DOKAZANA njegova krivnja niti je OSUĐEN za bilo što, prema tome on je NEVIN čovjek od SVAKOGA zločina, A što bi ti kad bi mogao, obisi mačku o rep i TRKA za mačkom ODIN-e Nisi ti ODIN, TI SI RETARD I BUDALA, koja ne poznaje osnove ljudskih sloboda, a niti kaznenoga zakona BILO koje zemlje.
@ Delić 20.06.2011. u 15:21 \" ........ za koju se pripremao dugih 98 godina svijim časnim i poštenim životom. \" Ovako nesto napisati moze samo onaj koji ima veliki propuh izmedju svoja dva uha .
kad je dzenaza?
Covjek znao ko pravi probleme pa ih rjesavo se hehehehe
Svatko tko se rodi, i ugleda svjetlost ovoga svijeta OSUĐEN je da jednoga dana skonča svoj život, prije ili poslje. Bog nam je dao život, dao nam je slobodu nad vlastitim životom, SVI mi samo kreiramo vlastite živote sukladno vlastitim pogledima na svijet oko sebe. Gospodinu Ašnaru Bog je podario dug i svrhovit život, pun nesebičnoga davanja za druge i služenja Bogu i čovjeku u danom vremenu i okolnostima. Gospodin Ašnar je nakon svoga dugoga života krenuo na sljedeću razinu, još složeniju i težu od ove naše zemaljske, za koju se pripremao dugih 98 godina svijim časnim i poštenim životom. Gospodine Ašnar uživaj u blagodatima Božje ljubavi, Njegovim vrtovima i izvorskim vodama, neka te dvore rajske djeve, hrane medom a poje vinom rumenim. A nama ostaje i dalje tumarati ovim zemaljskim pustopšijama i čekati poziv Svevišnjega.
zasto siptari smrde na kilometre?
Yebo te.... umro u 98 god. Na koju foru skoro svi ti zlocinci iz II svjetskog rata dozive 90 godina. Ovi danasnji svi odapnu vec u 65-oj.
evo ja sam Hrvat pa se stidim ovih ovakvih likova,i ustasoidnog rezima.iole tko je pri zdravoj pameti.Asner gori u paklu ! p.s.stidim se i onih komunjara i partizana, i ovog y.e.b.en.og Balkana gdje sam rodjen...slicno nesto Zulu,Bua bua plemenima...ne treba mi safari gdje zivim.Hvala ugodan dan :)
Glasovi osude od onih koji mitinzima podrzavaju Mladica , Seselja , Kararadzica ...
@? STA JE SA OVIM VASIM ZAR JOS NE VIDE KO SU HRVATI MAKAR ZNATE STA VAM MI MISLIMO POZ IZ BANJALUKE
@? ti ili si vehbija radikalni ili afro koza nema treće ... za ćunu me povuci ...;)
\"SARAJLIJA\" TI SI SAMO BUDALA..... HVALA........
MILIVOJE HVALA TI ...