Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP LEGENDO
Uzrok smrti je smrt.
..........broj jedan iz alan forda..........
:) gura ga veliki sef
Smrdljivi usta.ša
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tanka je linija izmedju partizanskog i ustaskog zlocinca. Joza je najbolji primjer. Malo OZNA, malo HDZ. Sve u svoje vrijeme.
Nisu petokrake vise bile u modi pa je "mladi" Boljkovac uvidio sve svoje partizanske zablude i ono "U" mu se sve vise pocelo dopadati. Kao i slavnom partizanskom generalu Tudjmanu. Pardon, bojovniku Tudjmanu.
Lik, nije ovo o postenju. Ovo je mnogo kompleksnije. Mnogo vece transformacije. Objasnicu ti nekom drugom prilikom. Nemoj previse da naprezes mozak. Dosta je za danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...bezbjednjaci su dugoživuće kreature...