Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesu li im utvrdili identite na kraju :D
gdje su sad one organizacije za prava migranata koji bez dokumenata i sa pištoljima nezakonito prelaze granice
Siptar/Sandjaklija
Previse olako preduzimanje sluzbenih radnji, do sada je sigurno hiljade privodjenja odradio, al sve do jednom. Obicno je policajcu tesko pretresati i stavljati losice radi papirologije.
muslimanski migrant
Elem ovde nisu emigranti iz Sirije, Iraka, Avganistana vec sa Kosova i to oni koje vi Bosnje cenite samo tako. Policajcu nek je laka zemlja.
koliko sam shvatio, nakon sto su ga lisili slobode i smjestili u sluzbeno vozilo, on je pucao. Zar se ne vrsi pretres osobe i stavljanje lisica prije nego ga stavis u auto. Zar nisu te policijske procedure bas da se sprijeci ovakva situacija?
I sad nešto skupljaj svjedoke, dokaze, suđenje, advokati. On ubio čovjeka na dužnosti. I kolege ga privodile i gađale u nogu??
Ee jbm ti život kad ti ga i svaka budala može oduzeti...Počivaj u miru, službeniče.
Dobar komentar ali posro si ga sa imenom