Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas bi joj dali otkaz nakon komisijskog nalaza o nesposobnosti.
R.I.P. Jugo legendo.
U tom avionu je eksplodirala bomba, nije se srusio tek tako. To je bilo vrijeme kada je hrvatski terorizam bio u punom zamahu protiv Jugoslavije. Isto tako je eksplodirala bomba u kinu u Beogradu, a preko Austrije se ubacilo vise hrvatskih terorista sa ciljem da naprave prevrat u drzavi. Procitajte malo, saznati cete sve.
ustase srusile avion koji je pao iznad česke na selo srpska kamenica
...pokoj duši vesni. a avion se nije srušio, već ga je bombom raznijela ustaška emigracija.
Prvi put cujem za ovu pricu i tacno me malo sramota. Znao sam samo za let koji je ostao upamcen kao jedini JAT-ov pad. Ali za ovu hrabru zenu ne. U svoj toj nesreci zaista ima i nesto sto je ispalo istorijsko i ovo bi trebalo da zna svako sa ex Yu prostora. Hvala za clanak. Vesni vjecni spokoj.
Pamtim to kao da je bilo danas...
breskurac ja velike štete
i eto opet se pridruzila saputnicima,jedina razlika sto su oni tamo brze otisli,,ovaj svijet je samo veliko nista,a tamo nas ceka prava stvar,zato se uzdajte u Allaha
Kad ti je ovo ništa, ubij se odmah.
Ubij se odmah. Sad. SAD SE UBIJ. ODMAH! SAD! SAD!! NE CEKAJ! ODMAH TO RIJESI! STIGNI PRIJE TAMO GDJE SI POSO ZAUZMI DOBRO MJESTO! SAD! ODMAH! SAD SE UBIJ! BIT CEMO TI ZAHVALNI STO SI NAS RIJESIO SVOG POSTOJANJA! SAD SE UBIJ! ODMAH! DOPRINESI SMANJENJU GLOBALNOG ZAGRIJAVANJA! UBIJ SE! SAD SAD SAD!!! ODMAH! ZAKOLJI SE! OBJESI SE! BACI SE KROZ PROZOR! OTRUJ SE! UDAVI SE! ISTRCI PRED KAMION! LEZI POD VOZ! PUCAJ SI U USTA! UBIJ SE STRUJOM! PRESTANI DISATI! ISPUSI 200 CIGARA ODJEDNOM!
džaba, to ti je nafaka il' je ima, il' je nema
Ustasa pristasa sigurno unio bombu
Авион пао у Србској Каменици, на самој граници са Њемачом.
sudbine.........
Niko je ne moze izbjeci.. ;-) samo malo preurediti.. a inace sve je u zivotu nekako povezano.. iako se ne cini tako, ali ja mislim da ipak jeste.. :-)))) Lijepa jedan brzinski jutric... ;-******
@mirrorce @smiling Jutroo curke😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Našli pasoš u avionu. ..
rekord u preživljavanju sa deset kilometara?! vi ste ludi u tom ginisu