Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne budu Mile Igor Draško na Kosovu znači tanko je srbovanje
srbi Sa kosova misle da je to BiH pa da mogu imati svoje zakone i zastave . Kosovo je država i nema podjela . Isto kao što i BiH ima jednu valutu, Jedan pasoš jednu vojsku i jedne tablice . Samo što ce kosovo imati i jednu policiju i državu bez entiteta.
Gdje su oni tu su i problemi.
Nema potencijala za sukob. Srbija je skoro potpuno u vlasništvu stranog kapitala, deficit s EU je skoro 12 milijardi eura , vojska malobrojna i nemotivirana ostaje nam ovo glasno batrganje kroz poznate mehanizme "dešavanja naroda" . Sve u svemu niti jedna strana nije u poziciji moći koja bi osigurala pobjedu.
Ni jedan rat se ne počinje pred zimu.... Dakle relax, šuplja Vučićeva da malo skrene sa ozbiljnih tema u Srbiji... Ne znam samo što se Mile Bosanac loži na ovo..
Ljudi ovi mi Srbi nisu jasni, totalno bolestan i lud narod, zivi u jednoj drzavi a na javnom mjestu kaci zastavu druge drzave. U Svedskoj zivi 500.000 Finaca i moze uz zastavu Svedske okaciti i Finsku zastavu i to samo na balkonu u svojoj kuci a nikako na javnom mjestu. Srbi bi zivjeli ko bubreg u loju da potuju drzave u kijima zive ali oni rovare protiv drzava u kijima zive.
Da postuju drzave u kojima zive.
traże gujci čep
Hahaha, zima je kiša đećete đetići. Ja narodaaaaa
Odlaziimo naa kosovo ravno🚜
Svi protektorati i kvazi drzave su se prodrmale. Ukrajina, Bih, Kosovo itd. Sta svi imaju zajednicko? Protektoratske zazastavice zuto bijele.. znaci svetski se poredak se . E sad daj nabrojite mi
5 poznatih licnosti iz povijesti tih drzava, Klicko braca i Stephan Bandera se nepika 🤣
Déjà-vu. Na hajr i na dobro, al' daBogda.
Pa što ne selite naokolo, Srbija je agresijom i otimačinom zauzela dosta prostora. A možda vam i Dodik da sela i gradove koji su ostali prazni bježanijom i mladog i starog prema Zapadu.
Jesu li ovo opet ugrozeni u drugoj drzavi?
Ma zabranite im Srbovanje!
Moraju se poštivati zakoni države u kojoj živiš.Kosovo nije Srbija već dugo
"Ugroženi" zbog sopstvenog kurčenja. Sve išamarat i poslat na spavanje bez večere.