Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon protestnog skupa koji će biti u subotu, članovi sindikata doktora medicine i stomatologije kreću u predaju kolektivnog otkaza u svim zdravstvenim ustanovama na području TK. Isključiva odgovornost je na sadašnjoj Vladi TK koja će dozvoliti potpuni sumrak u jednom dijelu FBiH zarad nerazumljivih interesa i vratiti građane TK praktično u srednji vijek”, ističe predsjednik SSSDMiSFBiH dr. Rifat Rijad Zaid.
Krupni kapital i mocne obavjestajne sluzbe polako i sigurno zavrsavaju svoj projekat stavljanja pod kontrolu svih prirodnih bogatstava i resursa na Balkanu. Yugoslaviju su razbili iznutra, a nastale drzavice jednu po jednu discipliniraju i iz iste izvlace resurse.Na primjer Austrijanci cuvaju svoje sume, a sjeku u Sloveniji mislim posredno, stranci su poklopili sve na jadranu sto vrijedi.
on je frajer malo zesci. jedini koji je faca u tom miljeu koji nikad niti jedno ime nije spomenuo na sudovima.
Politicar koji je bio superioran u svakom smislu, zadnji pravi Hrvatski Premijer koji je licno donosio odluke. Nazalost krupni kapital i interesi velikih igraca u EU danas ne trpe da male zemlje same odlucuju sto im je cilj, namjenski ih zaduzuju i monetarno unistavaju, uzimajuci im prirodna bogatstva i resurse za svoj razvoj.Odlazak i procesuiranje Sanadera treba posmatrati u tom kontekstu. Danas vas okupiraju Eurom, vojska im potrebna nije, a sto Hitler nije uspio, Euro jeste
doba sunovrata hrvatske bi bio puno prikladniji naziv za njegove knjige.
Ovakvim ko on zabraniti da olovku diraju, a ne da knjigu izdaju