Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji najviše galame o krađi su bez greške najveći lopovi. To 90% ljudi zna iz svog životnog iskustva, zato tvoja partija loše prolazi na izborima i Hrvati ti ništa ne vjeruju.
Zna li Grbin da je mjesto kriminalcima u zatvoru, ako se ustanovi da to jesu? Svakako i Milanović? Šta su po tom pitanju uradili, osim što su samo govorom optuživali. Oni se tako mogu ponašati, jer zauzimaju mjesta na kojima su zaštićeni. Ako nešto znaju, mogu pokrenuti tužbe i tako narodu pomoći. Ili sam u krivu?
kad ides s onima koji su toliko dugo u vlasti ocekuj da te pojedu za dorucak.
HDZ-ovci HR određuju vlast u BiH, a HDZ-ovci BiH određuju vlast u HR. To vam je Dejtonski sporazum. Nije on samo luda košulja BiH, nego i HR i Srbije.
Boze SDP pregovarao sa DP,pa to su dva svijeta