Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebes takvu Evropu kukavicku koja je pala na testu 92god. a ugledni Francuski oficir je to potvrdio kad je rekao: " Nato je mogao 92 poslati 20.000 vojnika da stanu izmedju 2 vatre i prekinu rat u BiH al nisu imali hrabrosti" Putin takvu Evropu moze da unisti za 5 minuta
@CiganskoTurski_srbin Imali su oni hrabrosti, ali nisu imali interesa. Zašto bi zaustavljali rat koji su oni započeli i koji im je bio u interesu?
Velika Britanija nije bez razloga izasla iz EU nesto se sprema
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trenutno zivim u Hamburgu, ako bude rata u BiH sacekat cu ga da zavrsi, onda cu se uclaniti u SDA stranku i postati ministar a mozda i premijer. SDA stranka daje prioritet dezerterima i trezorasima.
Njemacka je okupirana zemlja i ako ne bude slusala Ameriku poslat ce im jos 10 miliona migranata
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
"Veoma smo fokusirani na Balkan pošto stabilnost Balkana znači i stabilnost za Evropu", rekao je Tajani tokom posjete SAD, gdje se sastao sa generalnim sekretarom UN Antoniom Guteresom. E pa DOBRO JUTRO gos Tajani!! Ako dodje do problema na Balkanu, kriva je iskljucivo VASA pasivnost na ociglednu etnicku podjelu i netrpeljivost.
... pod VASA mislim na EU.
pustite ljude nek sami riješe probleme, pa ako je ratovat nek se ratuje, u demokratskom duhu, nema miješanja nek se dogovore...
A u Francuskoj nije gradjanski rat....mamu vam vasu evropsku!Samo dolijevaju ulje na vatru,srpski lobist!
Ovaj veliko usrani evropljanin uneredio se mnogo nadam se dace ti se dobro zatresti ta usrana europa sto je puna demokracije pa jednom se unerediti vise smrditi od cernobilja
oj samo bi neke ratove vodila gamad
Ako je tamo gradjanski kakav je onda kod nas?
Pa ako je građanski rat onda biste trebali nešto poduzeti, zar ne? Treba nam jača Europa, ne samo jaka na jeziku.
da nije amerike evropu bi rusija pregazila za 24 sata u londonu bi se samo pila votka
Ne laprdaj gluposti.
Predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani izjavio je da je aktuelna situacija u Albaniji veoma opasna za stabilnost regiona. "Zato je situacija u Francuskoj stabilna i ne lici na ratno stanje.Moj Tajani...providan si k`o lisnato tijesto!"
e koje je zlo ova evropa dozvolila u 21 vijeku ali nju ce snaci tri puta vece tako da ce im trebat 100 amora masovica
TANJUG uvijek laže, od 45-e a kamoli od 90-e.
-Nemogu da vjerojem da covjek koji je Istru i Dalmaciju nazvao Italijanskom jos moze biti na vlasti u EU plus nediraj nam Ruske,Arapske i Turske pare Turci povezuju Beograd i Sarajevo a vi nam samo namecete neke uvjete Balkan bi bio stabilniji da nije vas
On je ocijenio da je između tamošnje opozicije i vlade u toku "građanski rat" ... Razlog jednostavan - na vlasti su socijalisti Edi Rame a "hoče" da "zajaše" narodnjaci bliski klubu narodnjaka u EU paralamentu gdje spada i Tajani.