Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GAETANO,NEK JE VAMI BOSNJACIMA DOBRO,A ZA HRVATE NE BRINITE IMA TKO ZA NJIH BRINUTI.
PREDRAZE BOLJE BI BILO DA ODES MALO U SRBIJU,JER CE TAMO USKORO LEGALIZIRATI CETNICKI KAO ANTIFASISTICKI,A ZA HRVATSKU NE BRINI.
Šta ovog Bosanca briga šta će se i kako će se raditi u drugoj državi? Tko njega pita?
pa covjek je bosanski hrvat...a bosanski hrvati vladaju danasnjom hrvatskom od njenog postanka......nisi znao za to? :))))
tko zna tko je on...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjaci nisu slaveni.................nisu čak ni slovenci.............
Novija istraživanja tvrde da korijeni Bošnjaka sežu dalje od historije Slavena i da su ilirskog porijekla. Iliri koji su živjeli na području današnje Bosne su se dolaskom Slavena asimilirali.
jesu li "novija istrazivanja" vrsena na tvojoj glavi??? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Naravno da su Bosnjaci moje komsije,bile jos i za vrijeme Turske samo sto se nisu nazivali Bosnjacima vec Turcima-tako im je bilo isplatnije zbog Turskog zuluma.Pa nosile su se i Turske nosnje ,one Slavenske se bacile u potok. Sve je to bila cista ekonomija-narod duhom tanak ,razmisljao samo kako se da lakse prezivi,a hriscani k'o hriscani-ne prastaju ,a u Jevandjelju lijepo pise da se treba oprostiti:''Nista nije ljepse nego gledati covjeka kako prasta /iste oprostaj ....''
не сери србину!
Moraš biti pripravan kada graničiš s genocidašima. Trebaju se opustiti pa da ih opet snađe Vukovar? Apsolutno podržavam susjede!