Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i kod nas su najugledniji , najveći lopovi ☝️!
PARE NISU PROBLEM. Para nemaaaa 🙂😀😜😀😀
Izkaro sto je mogo vise mu se nedize hahaha
Sto posto je mislio ako može fudbalerski manager mogu i ja. Ali nije tako, fudbalerski manager i hrvatska predsjednica su poznanici a možda i više, pa ga Hrvatska samo ono oficijelno ali bez pritiska na BiH ganjaju, ali ovoga Robin Hooda netrebaju ni tražiti, BiH ga sama izruči.
Vjerovatno je pobjego u Kamenjar.Nakon par dana druženja sa lokalnim pukom čovjek je jednostavno zaključio.Pa bolji je i zatvor od ovoga.
Pametan covjek. Pare nece vratit a za ovo krivicno djelo se dobija godina do dvije jer nije koristio nasilje. Kad izadje bogat je covjek
Ne dirati covjeka. Dati mu sta zeli nek ulozi te pare u BiH.
Terorista
Sutra šef poslovnice BBI banke.
hahahahaha ja lika... e što si bio ugledan član bio si...
Para nema i kad če bit ne znam