Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek ima 71 godinu. 45 radi kao trener i svi ga podržavaju, barem tako čitam izjave roditelja i bivših sportaša koje je trenirao. Treba se zapitati da nije pukao u 70. godini ili da možda i dijete ne izmišlja. Ako je stvarno zlostavljač treba mu ga odrezati. Nešto mi čudno da mu se počeo dizati u 71. ali možda griješim.
Šta ako je bilo dobrovoljno? Šta ako je njega dijete hvatalo? Kako se danas sređuju djevojčice, i kako znaju zavoditi starce, ništa me ne čudi. Nisam ped.fil ali vidio sam i djevojčice se znaju srediti i skupiti lajkova i pratioca, više nego mnogi pjevači, glumci, itd.
Jarane ti nisi normalan fuj
Mislim da tvoj komentar nije los daleko od podrzavanja pedofila bolesnih. Ali uvijek treba cuti i drugu stranu. Oni koji ne razumiju tvoj komentar neka odu u slogu (nocni klub u Sarajevu) i onda ce shvatiti sta si hrio reci.
Ja bi ga upuco u glavu i nemoj ovo da ovako prolazi ovi stari jadovi treba da mu se slika odma stavi a ne da ga sprovodite samo,najgori ljudi,strijeljo bi svakog.
Zar ovo ima u HRVATSKOJ??? SRAMOTA!!!