Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nino Pavic je kupio Slobodnu i Jutarnji list kapitalom koji je dosao sa kajmanskih otoka kasnije je na wikileaksu provaljen izvor kapitala koji ide iz tri smjera 1 katarski 2 srpskog poduzetnika Mitrovica i 3 hrvatskog poduzetnika i bliskog prijatelja SDP premijera Milanovica. Danas oba lista imaju tako malu nakladu da su trebali davno propast . 1 Bosnjacke tajne sluzbe 2 Srpske tajne sluzbe i 3 domaci izdajnici
@gooUser1562376439 Mala ispravka: nema Bosnjackih tajni sluzbi, vec su Bosanske! Tako isto su i Srbijanske. Nacionalnost nema tajnu sluzbu, drazave imaju.
Kazu bacali hercegovce sa dvije kese pune vode iz kanadera da ugase pozar
gori gori govorio sam ja fino, kada su bili napadi na srbe, dabogda gorila
@gooUser1563128689 izgori ti
tobe yarabi
Velez 1-2 Doboj Kakanj mrs u pm sta je ovo. Damo gol i ovi majmuni poslije 4min daju gol za 2-1. NEMA VEZE VELEZ SE VOLI I KAD SE GUBI I KAD SE VODI💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
čuj auta smetaju.pa napravite red gdje i šta se smije.i to naravno obilježiti da se tu nebi neko parkirao.kod nas ne smije biti tarač sa vanjske strane vrata.zbog požara.malo se pozabaviti sobom.nemojte samo hujkat i vodit tračeve o drugim.
Ukinuli mi koment, na one torbeshine od Arnautalicke!!?? "Dobar zembilj za pijace"!??? Hbem him pleme Arntalica!!!Ne Plemu,postujem godine!