Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije zika u zatvoru?
Zasto okriviti proizvodjaca koji je zaduzen za proizvodnju i sjetvu GMO sjemenki, kad je najlakse okrivit jednog nebitnog komarca. Ljudi koji to jedu vec su otrovani, komarac im samo pomaze da se brze rasiri. On je samo je*eni izgovor i maska da te korporacije zastite svoj interes i zivot. Eto komarac ce nakon toliko milijuna godina evolucije tek 2015 godine po nasem postojanju razvit smrtonosno oruzje pod nazivom Zika virus. Previse ofirno. Aj ba mrs u pm.
ala si ih provalio svaka čast :D šta znaju farmeri koji to sade da prehrane djecu evo mali firls iz fotelje zna SVE o poljoprivredi
Opet ovaj dosadni nepotpuni hromosom.
samo mrtav rumunjski firgos je dobar firgos
Samo se vi zezajte bice nama po usima kad tad zbog ovog virusa
legalizujte marihuanu sve ce se to rjesiti
Eto Zike i u Bosnu
@jogurt ima ih kod nas puno, evo kod mene prvi komšija Ziko...
hajde da nas bude strah
Zar Turkovic nije u Zenici?Yeebo ovo pravosudje
Znaci Monsantova zla ruka dosegla je ovako daleko? Tesko je protiv njih, jos i Bayer......
Btw na ovo samo glup covjek moze nasjest i bit neupucen. Pa samo zadnjih 5 ljeta nas je izbolo tih tigrastih komaraca da im nemas broja. Dosad smo trebali nestat s planete. Kako se podlo i bolesno igraju Boga ove korporacije koje se pozivaju na ljudsku dobrobit i moderniji zivot.