Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze pomozi
sad Boze pomozi, a kada kradete , kada ste oholi , kada ste zlobni ....tada nigdje Boga
Tad na maskarama pale Martinu, Komsica, udomljenu djecu gay parova.. Bolesnici.. ❤️ za ZG
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuga ,nije mi jednostavno kada vidim zivotinju da je isprepadana a kamo li covjeka , izdrzite komsije veliki poz iz Sarajeva uz vas smo u ovim teskim danima.
O Boze dragi😥😥😥
ljudi su uplaseni i razmijem zasto su vani ali vazno je drzati distancu od minimalno 1,5 m a bolje je i vise . ovaj virus zivi 3 sata kada neko zarazen kihne . ruke prati svih sat vremena minimalno .ne dirati lice , tj nos i usta . sve najbolje
Sefiku salji avion OSBiH da bebe prebace u Rajvosa..
Odavno smo izgubili zahvnost za sve sto imamo. Svi zelimo svega vise, nikad dosta. Treba nam ovakav podsjetnik s vremena na vrijeme. Zdravlje, krov nad glavom i porodica... sve sto nam stvarno treba.
Srce puca! Nedajte se komšije 🙏
❤️ za Zagreb
Bože pomozi svima! Za zlurade neka je na pameti da niko nije imun ni na potres i na virus i ne treba se radovati tuđoj nesreći. Pozdrav svim dobrim ljudima.
vidi nasih krsnih hercgovki sto su istrcale u slapama
@FilipovicAlenHACKED Bolesnik odhebi
I tebe neki mutant napravio
To Boze,malo nas podsjeti da smo stoka.
Porodilje su heroji! Neke se poradjaju u autima i pod zemljotresima, neke opet u camcima i na valovima, a bude ih i po podrumima pod granatama i pod bombama. Treba im svima podignuti spomenik.
Prizor tjera suze na oci.
Sto se Bosnje brinu za svoje u ZG, vjerojatno zato jer je svaki drugi stanovnik Hamza, Mehmed, Abdulah i sl civilizirana imena.
Bolan prizor
Djaba trce van, kad osjetis zemljotres.. On je vec zavrsio svoje