Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj "osjetio se i u bih" pa kolike su nam zemlje, osjeti se kad milo djukanovic prne, a ne zemljotres. ko da je rusija pa se cude sto se osjetio u njemackoj.
ja sam ga danas osjetila 2 puta i veceras cu..... mmmm
e to je crnogorski bio big biznis sa zemljotresom od 15.4.1978 kad je cijela SFRJ davala doprinos od bruto plate 4% punih 24 godine...
http://bs.wikipedia.org/wiki/Potres
A.L.L.A.H.U. TI SI V.E.L.I.K. I P.O.S.T.E.N. DAJ NA. U BiH BAR Z.E.M.LJ.O.T.R.E.S. OD 10 R.I.H.T.E.R.A. DA S.M.R.T. ZADOVOLJI SEGMENT PRAVDE I S.I.R.O.T.I.NJ.U I P.O.L.I.T.I.C.K.I. S.LJ.A.M. DOVEDE NA ISTU RAZINU, SAMO S.M.R.T. PRAVEDNA JE... A.M.I.N. A.M.I.N. A.M.I.N.
Iskreno nisam osjetila ovdje u Zenici.
Za sve one koji podržavaju ideju suprotstavljanja psetokratiji na ulicama gradova Bosne i Hercegovine... http://www.facebook.com/UdruzenjeSibePis
Vele meni da sam benast, a bas sam osjetil potres
koliko znam geografiju volujak je u Bih
Ma ne može nama Balkancima ništa niko !!!
Bice. tebi TI. podocnjaci. DO KOLJENA. Uglja_ nin. !!! .
@jedva Tebi ako se ne živi,tvoj problem,ja ne čekam nikoga a pogotovo ne tog Mehdija,a svijet mi ima i te kakvog smisla i namjeravam još dugo,dugo da živim.
Zašto više jednom ne shvatite da je to što vi nazivate epicentar zapravo hipocentar, a epicentar je tačka na površini Zemlje povučena iz hipocentra!
http://www.tuzlanski.ba/posteri/84-posteri/4298-koga-je-pogodio-zemljotres-bih-ili-crnu-goru-poster.html
Ja sam ga osjetila ali nije ni blizu onoga sto ga osjetih dok sam bila u Bosni. Kako sam taj osjetila odmah sam se upiskila.
osjetio sam onaj slabiji, a ovaj sam valjda prespavao :D
IIIIIHH ČUJ JESAM LI OSJETILA ? To vibrira to trese osjetih ga k'o da je 8 Rihtera