Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Dalic: Nisam učinila ništa nemoralno, ni nezakonito... ne želim biti uteg ni predsjedniku Vlade, ni Vladi, ni HDZu" Ako nisi ucinila nista nemoralno niti nezakonito, zasto dajes ostavku?
'Očekujem da se istraži tko je pustio fragmente mailova, to je kazneno djelo. Osobno nisam učinila ništa krivo, nemoralno ili - Bože sačuvaj - nezakonito.' A namještanje milijunskih poslova frendovima je legalno, a izvještavanje o tome kazneno djelo!??
Ovo je dokaz da novinari istrazivackim novinarstvom i dobrim izvorom informacija mogu skinuti s vlasti korumpirane politicare...toga u BIH ima i previse...fali nam jakih visprenih novinara !
Dalic nastradala a u stvari pravi igrači su pašalića i pogotovo borislav škegro o kojem nijedan medij ne smije ništa da napiše pa ni izvikani obojeni index
Još da ode onaj neslani plenković, kradljivci, masonisti.... Za njih je kolinda vrh
kakve veze ima da ode Plenko, stigo bi jedan drugi i on nastavi kradjom ...to se nikad nece promijenit, na zalost
Ebi ga, ti podnosiš ostavku, a Kolinda govori o pravima Hrvata u BiH. Haman je Kolinda POBJEGLA od hrvatskih novinara ! Ovo je daleko najveća afera u EU , a Hrvatska tek što je ušla i hoće POLJOPRIVRDNE FONDOVE ! Misio HDZ pelješiti EU ko Hrvatsku i BIH ? E NEĆE MOĆI OVE NOĆI !
kako ovi političari ne unajme nekog da im utrapi kakav end-to-end, blamiraju se bezveze, a tolke pare imaju
Odoše gov.a niz vodu
"hrvatsko gospodarstvo HAHAHAHA..." izjava koja opisuje sve
Sad kad je Martina Dalić slobodna od obaveza u VladaRH, mogli biste je angažovati za savjetnika u Agrokoru.
Znači, davanje mejlova trećim osobama kazneno je djelo. Ali dilanje bilanci iz Agrokora, odavanje državnih tajni, pogodovanje ortacima, trgovanje utjecajem nije.
Pa nije trebala dati ostavku kad je tako dobra.... 😂😂😂 .... Plenkoviću, činjenica je da si upravo priznao da je tvoja vlada najkorumpiranija u modernoj HR povijesti.
@Talijan U OVOJ NAŠOJ JE JEDINO RJEŠENJE CYKLON-B
@Talijan Ovi naši su kao žohari, otporni i na najjaču nuklearnu radijaciju. Kad na planeti jednog dana sve izumre, jedini će preživjeti bh. političari kao nova dominantna vrsta, a stručnom terminologijom će se zvati "bosniacus politicus hominidi" :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)