Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz nekog razloga siptari uvijek izaberu gubitnicku stranu. Nije da ih omalovazavam po inteligenciji vec jednostavno politicki prekratko vide. Uvijek polete za trenutno najjacim i na kraju da izvinite ispuse.
Ko smije protiv Srba i Rusa da se kofrci...Bravo za Ruse.
srbin sam i stidim se takvih ljudi kao ti...ubi se seljacino
HELJP HELJP, I\'AM HUNGRY!! HELJP HELJP, I\'AM HUNGRY!! HELJP HELJP, I\'AM HUNGRY!! HELJP HELJP, I\'AM HUNGRY!! HELJP HELJP, I\'AM HUNGRY!!
Proći će Rusi kao i Turci sa Izraelom nedavno. Svima je jasno da ovo nema veze s humanitarnom pomoći. Tako su se digli Kurdi u Turskoj, a Rusija ima nešto problema s izborima.
Izgleda kada stigne hrana na Kosovo, bice trovanja i povracanja :) Sve ide po planu ;)