Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god zakopas u centru „srpsskog grada“ iskopas predke Bosnjake muslimane toliko o starosjediocima...
Evo i danas smo svjedoci urbicida,kulturocida i genocida kojem su stoljecima bili izlozeni bosnjaci i muslimani sa ovih prostora!Pametnome dosta!Dont forget!!!💙🇧🇦
I šta je autor ovog teksta htio poručiti, šta je poenta priče?
@AB2021 ....znaju se iskopavati i zakopavati cetvrt vijeka,.al JEDNU jedinu vakcinu ne znaju nabaviti da zive spasu..E to ti je
CG isto njesra kao i Srbija.. ne znam sta nije jasno vise?
SRPSKA BAGRA!!! JAD!! ČEMER!!! BIJEDA!!! SRAMOTA LJUDSKOG RODA!!! ORANGUTANI !! DIVLJACI !!! PRIMITIVCI !!! TAČNO IM TREBA SVE VRATITI ISTOM MJEROM!!!
Njima je o krvi...Sistemo istrebljivanje bosnjaka traje vec 120 godina,a mi bosnjaci smo i dalje razjedninjeni.....PROBUDI SE BOSNJACE !
Tako to biva kad sutis i trpis. Da se malo pobune i kolektivno podignu protiv toga bilo bi drugacije. Umjesto toga oni se kolektivno iseljavaju, kako za BiH tako i za druge drzave.
Baketova izjava stoji 100%
Koja vijest.. PS: E nek vam nisu dali da praviti bogomolju, pun mi je k... vise bogomolja, gdje god se kakva kost iskopa odma dodju da prave satro djamije, crkve, pi.de materine.
Gdje? Koja je to drzava? Manite nas bespotrebnim vijesti.