Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dg. bosnjakoidiotizam
Da nastavi ono sto je zapoceo......A Hag nece moci da mu sudi 2 puta za isto ;-)))) Kako god okrenes Seki je u dobitku :-))))) Zivela OVA Haska pravda
Sta ce Seselj ako ga puste?
odlezo je 8 i mozda jos toliko i gotovo eto ga nazad
Će dobiti 40. Eto njega vani 2040 možda već i 2030. Poživi nam Predsedniče najjače stranke.
Seselj ce bit sljedeci prvak svijeta (ne padon.... sveta) u sahu. Sad ima toliko vremena da igra i uci sah. A Haske sudije bi mu sudile i 25 godina dok ne dodju svi u penziju. PA je be se njima za Seseljom i Balkanom i zrtvama i svima. Njima su vazne njihove plate i penzije. Zato i otezu. Hag je smijurija.
šeki nije kriv... ni mrava nije zgazio
Tacno tako, izgubili su svoj kredibilitet onog trenutka kada su odbacili da Ganic ima odgovornost za Dobrovoljacku!
Koja faca. vec 7 godina cuci u haagu i nemogu mu nista naljepiti. haha sto ti je sarajevski pravni faks!
aha, aha, haj sad sjedi malo u transporter pa malo mulahakre po HR i BH!! aha, aha, krepaces u zatvoru, hahahaha, krepati kao zivotinja. u zatvoru, izolovan od civilizovanog svijeta, aha, aha, krepati. a srbija nikad manja bila nije, a srbija nikad dalja bila nije, hahahah, kreeeepati
buduci predsednik demokratske jevropske Srbije
pa haski trubunal je izgubio svoje dostojansvo i kredibilitet za sva vremena kad je dozvolio ovakvim ratnim zlocincima i genocidasima da omalozavaju, diskreditiraju , ponizavaju svjedoke i pravdu!!! ko kad bi h.itler plju.vo po svojim zrtvama po ausvizu i treblinki....ako haski sud ne da pod hino presudu ovom krvolocnom srpskom monstrumu i n.azi fasis.ti onda trebaju zrtve ovog mo.nstruma tuzit haski sud jer vec sest godina taj haski tribunal samo produzava agoniju i bol zrtvama ovog srpskog monstruma ne daju mu presudu ni za jedno svjedocenje i optuzbu!!! a sjetit se isto kakvu je glavnu ulogu i ucestvovanje igrao ovaj seselj monstrum u genocidu hrvaa u vukovaru? dal ce odgovara za to? FUJ!
da li ce imati danas na pauzi vremena da razmjeni spermu sa dr. dabicem?