Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeee pa dje su nama vake zastupnice...mi moramo gledat damira masica, mirzu ustamujica kao osvjezenje na politickoj sceni....pu...j.e.b.e.m ti politiku :P
Šta je ovo ovako prljavo, vidi smeća... fuj.
Lepa devojka, i treba da izlazi.
Srbija je demokratska zemlja, te svako ima pravo da izadje gde god zeli
Mislim da je zbog ovog prekrsaja treba kazniti jednim koktelom. Ma dajte ljudi, izasla devojka malo sa prijateljima
Mlada devojka = nocni izlazak
Ako je ovo glavni problem u Srbiji, onda super.
Pustite devojku na miru. Da je baba pa i da se covek iznenadi sto je izasla u provod.
Mlada devojka izasla u diskoteku, bitne li stvari.
Čemu ovo nepotrebni dizanje prašine?
Pa šta ako je i izašla u provod sa prijateljima, ništa strašno.
Neka radi sta god zeli, samo da ne krade gradjane Srbije.
Turci otpali vam kurci!!!
@Sarajevo 071, NIJE PO PODU SMECE, NEGO SE U KLUBU "TEATRO" U BEOGRADU ISPALJUJU PAPIRNE MARAMICE IZ ISPALJIVACA TOKOM ZURKE. KAD SE ISTE UGAZE OSTANE SMECE, KOJE SE OCISTI. PRIJE SU SE ISPALJIVALE DRUGE STVARI, ALI SU UPADALE U PICE PA SU SE ZAMIJENILE.
Ja sam ponosna Bosnjakinja
koliko je svijet evoluirao, dostigao napredak, tehnoloski, drustveni, znanstveni, ali dzaba i dalje se sve vrti oko mindje, cist dokaz je prisustvo ovakvih na odredjenim polozajima. respect za sve one koje to zasluzuju, da se ne uvrijede ove, rijetke, koje su radom i mozgom dosle na pozicije.
Dok je u poslanickoj klupI ona je poslanica, a cim izadje iz skupstine to je njeno pravo sta ce biti. Bravo za NEVENU, u SRBJI NEMA serijata.