Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni ovdje nesto od pocetka smrdi
ja i zaboravio o ovome. ne nadjose je nikad? cudno.
Po ovoj slici, siguran sam da je promijenila spol. Sada je muskarac i zivi u Portugalu.
52 0
sta me briga za kokoske koje stopiraju kamiondzije
Banjalučka \"policija\" ??? Jel to ona ista banda koja je ubistvo Milana Vukelića navodila na popgrešan trag ???
──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█ ░░░░░░ ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░░-PARAVINJA TRANS ███████▌█ ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
Bog i Paravinja
kakav si ti moron. branis neku policiju..kakva bolan policija.. oni su to trazili da bi zastitili sebe i zato su digli toliku ``hampu`` a da je to prava hampa vec bi do sada nasli tijelo.. da je ulozeno toliko para.. i jesi nasao koga ces braniti..iskorumpirane policajce koji ne znaju nista pametno obaviti osim zaustaviti pjesaka kad predje na crveno svjetlo.. da je ovo bilo gdje drugo bilo, do sada policija nebi silazila sa terena... a kad vec baratas nekim terminima tipa ``frustracije`` raspitaj se sta to znaci, a ne bacati taj termin na tugu, zalost, bijes i zelju za istinom jedne porodice koji su izgubili svog clana obitelji, i ne znaju sta se dogodilo...sa kojom istinom da se pomire moronu???
znam nisam se kupo 3 sedmice :S
Nevjerovatno sta se radi- c i j e n a t o r. b a
Ma ko bi znao više ko je ko i ko za koga igra. Genteri na sve strane, pa kad neki zglajza onda neznaju kako da ga zaštite, njega tj. sebe.
A gdje je Kurčevita Džemila da vidi ima li cure gdje?
oktad je traze , nema tijela nigdje , znaci da je ubacena u lanac prostitucije ...
i meni je zao Antonije, ali njene sestre (da prostite) pizde... u Hrvatskoj im poprilican broj nestalih osoba, ali niti jedan slucaj do sada nije popracen vecom mediskom paznjom, a niti u jednu potragu do sada nije ulozeno sto domacih sto inozemnih snaga,... i to dobrim dijelom na dobrovoljnoj bazi.... znam da je po srijedi frustracija, ali optuzivanje kako policije, tako bilo koga drugog je i vise nego pretjerano... tesko se ponekad pomiriti sa sudbinom, te se optuzuju drugi i \"pronalaze\" krivci... ali ... od stravnosti se ne moze pobjeci, a niti ce je sta promjeniti frustracije i fantomske optuzbe na tudji racun...
Nisi dobar jarane, zar si se tolko \"oduzeo\"za Bajram, a nije za svakog ni da ga slavi.....
KAd novinari i mediji seru bas seru