Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je Kolindi, ona samo naredi i frk sve gotovo, a kod nas trebaju trajica da reknu frk, frk ...vitalni nacionalni interes, nema frk.
IMAL ĐE JEFTINO NOĆENJE U DUBROVNIKU?
...saće to kolinda žurno sve riješiti..."za bolju hrvtasku"...
...upravo nasuprot, samo znam šta je obećavala, sad očekujem da to i ostvari.
...prilično poznajem opšte informacije, nazovimo to nekom opštom kulturom (ako nije tendenciozno)...plavuša jeste, lijepa za moj pojam nije (nije ni ružna, naravno) a ubrzo ćemo vidjeti i tehnokratski kapacitet...moja procjena je da je sve što j erekla predizborna frazeologija, solidno nabrušena...bumo vidjeli, prema političaru "by default" imam jaku dozu skepse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)